RX 470 ile Windows 8.1 kullanılır mı?

Mesajınızı yeni gördüm bilgisayar çarşamba günü kargoya verildi bugün elime ulaştı.

Hocam benim kasayı bir türlü kargoya vermedi. Cuma oldu artık sinirlenip iptal ettim. Ayrı ayrı aldım parçaları.

Adam hep yalan söyledi hatta. Salı sordum adama ne zaman kargolanır diye. Bana Çarşamba kargoya verilir, Cuma elinde olur dedi. Persembe oldu hala kargoya vermedi. Bende yine sordum. Bugün çıkış yapıcak dedi. Cuma oldu yine vermedi kargoya en sonunda iptal ettim.

Yorum yapamayacağım bize karşı gayet ilgiliydi ben memnun kaldım evet o kargo olayı biraz sıkıntı şu an kargolar sıkıntı olduğu için o duruma pek sesimi çıkarmadım

Yorum yapamayacağım bize karşı gayet ilgiliydi ben memnun kaldım evet o kargo olayı biraz sıkıntı şu an kargolar sıkıntı olduğu için o duruma pek sesimi çıkarmadım.

Peki memnun musunuz kasadan?

İstersen Intel HD Graphics ile kullan, hiçbir performans kaybı yaşamazsın Windows'un performansını etkileyen tek şey işlemci, RAM ve HDD/SSD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…