yusufkerem0
Hectopat
Forumda ki konularda sıkıntı olmaz darboğazsız kullanabilirsin deniliyorduŞu anki sisteminle oyun oynarsın ama darboğaz yapar.
Forumda ki konularda sıkıntı olmaz darboğazsız kullanabilirsin deniliyorduŞu anki sisteminle oyun oynarsın ama darboğaz yapar.
CS:GO oynayacağım sadece belki arada The Forest oynarımSıkıntı olmaz hocam. Darboğaz olmaz, merak etmeyin ve oynayacağınız oyunları söyleyin.
GTA 5 gibi CPU'ya yüklenen oyunlarda biraz yapar.Forumda ki konularda sıkıntı olmaz darboğazsız kullanabilirsin deniliyordu
Sıfır ve ikinci el karışık olarak Ryzen daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz. Lakin uğraşmak istemiyorsanız sıkıntı olmaz. Gelince temiz bir Windows 10 Pro kurun, sorunsuz kullanın.
Bundan sonraki alışveriş için aklınızda bulunsun. GET Açtırarak yapın alımı. Güvenli olur. Ayrıca satıcı ile iletişim ve araştırmak önemli. Mümkünse yakınınızda ve test edebileceğiniz yer de olsun.İkinci el sitelerine pek güvenemiyorum o yüzden böyle bir seçim yaptım ve verdiğiniz cevaplardan verdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim
CS:GO ve The Forest de kaç FPS alırım bir fikriniz var mı?Bundan sonraki alışveriş için aklınızda bulunsun. GET Açtırarak yapın alımı. Güvenli olur. Ayrıca satıcı ile iletişim ve araştırmak önemli. Mümkünse yakınınızda ve test edebileceğiniz yer de olsun.
Tüm sorularıma yanıt buldum teşekkürler.Oynayacağınız çözünürlüğe bağlı. 1080P ve yüksek ayarlarda Forest 40-50 tahmini olarak söylüyorum. CS:GO en düşük, 4.3 ayarlar 150-200 FPS düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.