RX 470 Mining sistemde dönüştürücü ile kullanılan monitör arada pixelleşiyor

Lowlyy

Decapat
Daha fazla  
Geçenlerde PC'de oyun indriyordum ve PC'yı açık bırakıp gittim. Sonra PC'ye dondüğümde bu tarz pixeleşiyordu. Gittim HDMI to VGA kablosunu cıkart tak yaptım ve sorun düzeldi. Bunun sebebi sizce kullandiğim ekran kartından mı kaynaklı yoksa dönüştürücüden mi kaynaklı? Ekran kartım RX 470 Mining versiyonlardan fakat kart mining vb şeylerde kullanilmadı. Sıcaklık değerleri de iyi. Furmakta da test ettim fakat kartta bir sorun yok gibi.

Dosya Ekleri

• images_1737454569248.jpeg
    images_1737454569248.jpeg
    6,9 KB · Görüntüleme: 27
  • imagebss (1).jpeg
    imagebss (1).jpeg
    7,1 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20250121_131634.jpg
    IMG_20250121_131634.jpg
    716,2 KB · Görüntüleme: 23
Geçenlerde PC'de oyun indriyordum ve PC'yı açık bırakıp gittim. Sonra PC'ye dondüğümde bu tarz pixeleşiyordu. Gittim HDMI to VGA kablosunu cıkart tak yaptım ve sorun düzeldi. Bunun sebebi sizce kullandiğim ekran kartından mı kaynaklı yoksa dönüştürücüden mi kaynaklı? Ekran kartım RX 470 Mining versiyonlardan fakat kart mining vb şeylerde kullanilmadı. Sıcaklık değerleri de iyi. Furmakta da test ettim fakat kartta bir sorun yok gibi.
Ekran kartında sorun yok, büyük ihtimalle kullandığın dönüştürücüde sorun vardır, sağlammı değilmi bir bak istersen, ya da yenisini almayı dene. Çünkü RX 470 Mining kolay kolay bozulmaz

Ekran kartında sorun yok, büyük ihtimalle kullandığın dönüştürücüde sorun vardır, sağlammı değil mi bir bak istersen, ya da yenisini almayı dene. Çünkü RX 470 mining kolay kolay bozulmaz.

PC 3 saattir açık ekranda bir şeyde yok RDR1 oynadım gine bir şey olmadı buyukbi olasılık donusturucülerin biri bozuk. Zaten 2 tane dönüştürücü kullanmak biraz sıkıntı bir şey.

PC 3 saattir açık ekranda bir şeyde yok RDR1 oynadım gine bir şey olmadı buyukbi olasılık donusturucülerin biri bozuk. Zaten 2 tane dönüştürücü kullanmak biraz sıkıntı bir şey.
2 Tane kullanıyorsan çakışmaya yol açmış olabilir. 1 Tane kullanmak en mantıklısı. İyi günler

Anlıyorum hocam. Genellikle ben tek bir VGA kablo kullanırım, dönüştürücü tercih etmem. Ama harici bir ekran kullanıyorsanız taman tercih meselesi.

Garipbi şekilde hatayı buldum. Eğer odanın ışığını açarsam monitör kapanıyor ve takrardan acılıyor. Ondan sonrasında ise pixeleşiyor. HDMI dönüştürücü söküp takıyorum düzeliyor.

Buna söyleyecek bir şeyim yok uıasdgbdıusgfudaghdsuıghsfdof

PC'yi 7 saat falan acık bıraktım sonra odaya girdim hava karanlık olduğu için ışığı açtım monitör kapanıp açıldı. Baktım sorun ondan kaynaklı. Nedeni nedir hiçbir fikrim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı