Rx 470 Overclock Değerleri

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Merhabalar dostlar ben Asus'un Rx 470 modelini aldım çok memnunum fakat ben sınırları zorlamak istiyorum. O.C. Konusunda bilgim var denebilir ama ben gene sizlere sormak istedim. Her neyse ben bu ekran kartı 1350 MHz e kadar yükseltebildim. Sonra oyundan falan attı. Tabi bu bana yetersiz geldi daha çok gidilebilir diye düşündüm. Voltajla aşabilirsin bu durumu dediler ama denemedim hiç. En baştan bana nasıl GPU frekansını ve memory frekansını artıracağımı, güç limitini nasıl ayarlayacımı bana söyler misiniz? En baştan anlatırsınız çoook memnun olurum. Son olarak da ben power limiti yüzde 20 ve üstü arttırdığım zaman 5 dakikada bir 3 saniyeliğine GPU frekansı bir anda 300 MHz'e düşüyor sonra çıkıyor. Bu sırada FPS de düşüyor tabii. Neyse sorunlarım ve sorularım bunlar bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. İlginiz için teşekkür ederim. :)
Sistemim:
  • Asus B150m Pro Gaming
  • İ5 6500
  • 8 GB 2133 MHz RAM
  • Zalman 600LE 600W güç kaynağı (Sertifikasız)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir sorun ile karşılaştığın an GPU frekansını 10 MHz, bellek frekansını ise 25 MHz düşür ve kartın tam marka ve modeline göre diğer kullanıcıların ulaştığı değerleri araştır, bunları dene.
Tamam ben yaptım O.C ama bir sorunum var. Power limiti arttırdığım zaman yani 20 ve üstüne çektiğim zaman yaklaşık 5 dk da bir 3 5 saniyeliğine ekran kartının çekirdek frekansı en aşağı yani 300 mhz e iniyor bu sırada fps de bayağı düşüyor sonra düzeliyor. Nedendir bu sizce? PSU nun yeterli olduğunu düşünüyorum ama sertifikasız olduğundan dolayı da mu olabilir bana yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı