Rx 470 Oyundan atma ve mavi ekran

ufuk11

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar merhabalar.
PC oyun oynarken birden masa üstüne atıyor ve oyunu kapatıyor bi kaç kez mavi ekran da verdi olay günlüklerinden baktığım zaman 4 farklı hata görünüyor.
MSI Activex service hizmeti beklenmeyen bir şekilde sonlandırıldı.
Bu bilgisayar bir hata denetiminden yeniden başlatıldı olay kimliği 1001.
System kullanıcısına yerel etkileştirme izni vermiyor. Bu güvenlik izni, bileşen hizmetleri yönetim aracı kullanılarak değiştirilebilir hata kodu 10016.
Sorunlar bu şekilde sistem yeni bir sistem:

i3-6100
ASUS Z170P ana kart
Corsair DDR4 2400 MHz RAM
MSI Rx 470 kart
600 wat PSU

Çok anlamıyorum PC'den yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD sitesinden 16.12.2 olan sürücüyü indirip kur.
Desteklenmeyen grafik kartı hatası veriyor 16.12.2

Driverları sildim 16.12.2 yükledim atma sorunu ortadan kalkmıştı bu gün tekrar çıktı . Ne yapsam düzeltemiyorum 5 10 dakika da bir oyundan atmaya devam ediyor

Sürekli atmaya başladı olay günlüklerinde bir sürü hata görünüyor . Ne yapacağımı şaşırdım asd.rar team wieverla bağlanıp en azından bir bakıp kontrol edebilecek var mı

Dostum sorunun büyük ihtimalle AMD'nin o mükemmel yazılımından kaynaklanıyor. Benimde mousemi yavaşlatıyor ve ekran arada göz kırpıyordu. ReLive'ı yükledim göz kırpma gitti fakat mouse hala devam ediyor. AMD'nin sitesinde topluluklarda aynı sorunu yaşayanlar var. Ordan hangi sürüm daha iyi senin için bi araştır derim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı