RX 470 Performans Sorunu

mertbeser

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem topladım öncelikle özelliklerini yazayım;
  • MSI RX 470
  • MSI B150M BAZOOKA
  • 16 GB RAM
  • I5 6500
Bu sisteme bugün GTA 5 indirdim ve oyuna girdim, bu videodaki aynı ayarları yaptım fakat videoda 50-80 FPS alırlarken ben 7-15 FPS alır oldum. Ayarları yükseğe çekip 3-5 şeyi kapatıp denedim, 30 FPS alır oldum. Bana bi yardımcı olun, lütfen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem topladım öncelikle özelliklerini yazayım;
  • MSI RX 470
  • MSI B150M BAZOOKA
  • 16 GB RAM
  • I5 6500
Bu sisteme bugün GTA 5 indirdim ve oyuna girdim, bu videodaki aynı ayarları yaptım fakat videoda 50-80 FPS alırlarken ben 7-15 FPS alır oldum. Ayarları yükseğe çekip 3-5 şeyi kapatıp denedim, 30 FPS alır oldum. Bana bi yardımcı olun, lütfen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum 4k mı oyunuyorsun?

Beyler xbox dvr kapatıp güncellemeleri yapınca sorunum düzelmişti. Şuan yine aynı şey var. GTA 5 de ilk 2 dk fps normalken daha sonra 5 fps e kadar düşüyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı