RX 470 Power Limit arttıramama sorunu

OkeanosX9

Hectopat
Daha fazla  
Sorunuma kısaca değinirsek hiç bir şekilde MSI Afterburner üzerinde ya da AMD Wattman'den +25 ten fazla power limit ayarlayamıyorum. İzlediğim tüm overclock videoları ve rehberlerinde diğer kullanıcılar +50'e kadar çıkabilirken bende maksimum +25 oluyor ve sebebini hiç bir şekilde bulamadım. Sizlerden gelecek en ufak fikirlere dahi açığım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızın biosu izin vermiyor olabilir...

Aynı karta bende sahibim fakat aynı karta sahip başka kişilerde arttırılabiliyorken biz arttıramıyoruz.

Ayrıca 1330 Core Clock 1780 Memory Clock +25 mV +25 power limit 72 derece ile stabil çalıştırabiliyorum sistemi.

Not:Reddit'te bir kullanıcı 16.8.3 sürücüsüne geri dönünce problem çözülmüş.

Bencede problem sürücü kaynaklı gibi görünüyor.. Farklı sürüm bir sürücü Denemenizi öneririm..

Eski sürücüye geçince problem ortadan kalktı.Sanırım sadece asus'un rx 470lerinde bu problem mevcut

Bugün 17.4.4 sürücüsü geldi ama daha betada WHQL desteği almamış akşam deneyeceğim bakalım ne olacak.

Dostum bende 17.4.4 deydim. Bende de aynı sorun var yani yeni sürücüde de aynı. Bu konuyu görünce eski sürücüyü deniyeceğim. Umarım düzelir.

16.11.4 sanırım en stabil olanı fakat şu anda OC uygulamadığım için gerek yok bana, cevabınızı bekliyorum.

16.11.4 sanırım en stabil olanı fakat şu anda OC uygulamadığım için gerek yok bana, cevabınızı bekliyorum.
Ben yaptım şimdi. ddu ile eski sürücüyü tamamen silip 16.8.3 'ü yükledim. Olmadı hala %25. Yeni biosu yüklemeden önce benimde 50 idi. Şimdi 25 eski biosu bulabilir miyim acaba?

Ben yaptım şimdi. ddu ile eski sürücüyü tamamen silip 16.8.3 'ü yükledim. Olmadı hala %25. Yeni biosu yüklemeden önce benimde 50 idi. Şimdi 25 eski biosu bulabilir miyim acaba?

Ekran kartı BIOS'u ise akşam eve gittiğimde benim kartın BIOS'unu atabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…