RX 470 Power Limit arttıramama sorunu

Az önce Furmark üstünden test yaptım acaba frekans düşürecekmi diye, fan hızını 0'a sabitledim 90 dereceye kadar düşürmedi, her zaman düşürmüyor acaba kartta mı bir problem var ?
Bence de ben bunla alakalı bayağı açıklama yazdım ve 2 tane fotokopi çıkardım. Yarına garantiye yollayacağım.

Bir problem daha ortaya çıktı, oyun oynarken rastgele bir zamanda sinyal kesiliyor, no DVI signal yazıyor yani ekran kartından çıkış komple kesiliyor ama bilgisayar donmuyor sadece görüntü gidiyor ses devam ediyor, reset atsam bile görüntü düzelmiyor sadece kapatıp açınca geri geliyor, bıktım artık AMD tarafında bir daha kesinlikle ASUS'a bulaşmam lanet olsun.

Bir problem daha ortaya çıktı, oyun oynarken rastgele bir zamanda sinyal kesiliyor, no DVI signal yazıyor yani ekran kartından çıkış komple kesiliyor ama bilgisayar donmuyor sadece görüntü gidiyor ses devam ediyor, reset atsam bile görüntü düzelmiyor sadece kapatıp açınca geri geliyor, bıktım artık AMD tarafında bir daha kesinlikle ASUS'a bulaşmam lanet olsun.
Vallaha sıkıntı bende öyle bir sorun yoktu. Belki de vardır ama ben dvi kullanmıyorum. DP kullanıyorum. Bu arada 2 ya da 3 gün önce garantiye gönderdim. Umarım iade ya da değişim gelecek. Ben sonuçları ve aynen ne cevap verdiklerini atarım buraya.
Aslında tamamen Asus'a suç atmamak lazım daha doğrusu tamam bu seride asus kötü olabilir ama belki ilerideki vega mimarisinde çok iyi olacak bilemeyiz. Neyse ASUS' u seviyorum ama sevgim AMD tarafında bayağı azaldı. Bence sizinde servise yollamanızın zamanı geldi. Bir an önce yollayın derim.

Müşteri hizmetlerine 2. defa bozuk çıkarsa ne olacak diye sordum onlarda 2. defa bozuk çıkarsa buradan hediye çeki verileceğini söyledi.

Evet beklediğim an geldi. :)

İade etceklerine dair haber geldi en sonunda. Ama nasıl bir iade yapıyorlar bilmiyorum. Yani direk para iadesi mi yoksa sadece vatanda geçen indirim kuponu vs. Haberiniz olsun. Şimdi hangi marka alacağıma bakacağım. Amd rx 400 serisi alacaksanız tavsiye etmiyorum. 500 serisinde nasıldır bilemem. Neyse ben bilgilendirme yapiyim dedim :)

Ben hala daha bekliyorum ASUS tarafında işlem geçen hafta cuma günü bitti, büyük ihtimalle değişim yapılacak, sorun çıkarsa iade alacaklarını söylediler, iade alınırsa MSI tarafına geçmeyi düşünüyorum.

Ben hala daha bekliyorum ASUS tarafında işlem geçen hafta cuma günü bitti, büyük ihtimalle değişim yapılacak, sorun çıkarsa iade alacaklarını söylediler, iade alınırsa MSI tarafına geçmeyi düşünüyorum.
Umarım hallolur sizinki de.

Evet. Sapphire rx 570 4 gb modelini aldım. 8 gb modeli yoktu. Alamadım ama bu da gayet iyi. İlk defa Sapphire aldım artık hayırlısı. Tasarımı ilk başta kutu gibi gelmişti ama yakından bakınca gayet hoş duruyor. :)

Bende 500 serisine geçmeyi düşünüyorum, bu arada görüşlerinizi ayrı bir konuda paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Kartımı direk iade aldılar ama ellerinde 470-570 serilerinden hiç kart kalmamış, pazartesi gününe kadar bekleyeceğiz gelmez ise iade alıp başka bir mağaza, siteden alacağım kartı.

İşin kötüsü neredeyse hiçbir mağazada stok yok nanokatalog üzerinde 470-570 stokları bitmiş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı