RX 470 PUBG emulatör FPS düşmesi

Ali Çelik

Megapat
Daha fazla  
Sistem özelliklerim:
450W Cooler Master PSU
Gigabyte GA 880GA UD3h Turbo anakart
Phenom 2 X4 965
4+4 1333 MHz RAM
500GB HDD
RX 470 4G

Bu sistem ile çoğu oyunu Ultra yüksek grafik ayarlarında akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Ama PUBG emulatörde hiç stabil performans vermiyor. CPU kullanımı ve GPU kullanımı neredeyse hiç %100 olmuyor. Sorunun emulatör ayarlarından kaynaklandığını düşünüyorum. Bir kaç farklı ayar denedim ama çözemedim. Emulatör ayarları konusunda yardımınıza ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emulatorün ayarlarından düzgünleştiri kapatın, ve ayarları akıcı yapın. Oyun içi grafik ayarlarını ise aşırı yapın asla düşürmeyin, ayrıca yine düzgünleştir kapalı olsun ve grafikleri otomatik ayarlamayı kapatın. Oyun rahatlıyacaktır.
Emulatör ayarlarında işleme bölümü var, orada hangisini seçmeliyim? Cpu ve bellek otomatikte mi kalsın?

Emulatör ayarlarında işleme bölümü var, orada hangisini seçmeliyim? Cpu ve bellek otomatikte mi kalsın?
Bellek en yükseği seçin, cpu otomatikte kalsın. İşleme bölümü akıllı modda kalsın. Tüm ayarları ayrıntılı şekilde yazdım. DPİ yazdığım bölümü artırırsanız oyun daha net olacaktır. İlk en düşükte deneyin sorun yaratmıyorsa en yükseğe alın.
Emülator Ayarları: Motor: Akıllı Mod, Düzgünleştir: Kapat, Hafıza: 8192, İşlemci: Otomatik, Çözünürlük: Full Hd destekliyorsa 1920x1080 yoksa 1366x768 yapın, DPİ: 160. Emülator Ayarları: Oyun: Hd 1080p, akıcı. Oyun İçi Ayarlar: Grafik bölümünü açın: akıcı, aşırı, Düzgünleştir: Kapalı, Grafikleri otomatik ayarla: Kapalı

Bellek en yükseği seçin, cpu otomatikte kalsın. İşleme bölümü akıllı modda kalsın. Tüm ayarları ayrıntılı şekilde yazdım. DPİ yazdığım bölümü artırırsanız oyun daha net olacaktır. İlk en düşükte deneyin sorun yaratmıyorsa en yükseğe alın.
Emülator Ayarları: Motor: Akıllı Mod, Düzgünleştir: Kapat, Hafıza: 8192, İşlemci: Otomatik, Çözünürlük: Full Hd destekliyorsa 1920x1080 yoksa 1366x768 yapın, DPİ: 160. Emülator Ayarları: Oyun: Hd 1080p, akıcı. Oyun İçi Ayarlar: Grafik bölümünü açın: akıcı, aşırı, Düzgünleştir: Kapalı, Grafikleri otomatik ayarla: Kapalı
Aynen yazdığınız gibi yaptım ama malesef değişen bir şey olmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı