RX 470 sistem ekrana görüntü gelmiyor

ahmetnp

Centipat
ASUS Prime A320M-K.
Ryzen 3 3200G.
AMD RX 470.
8 GB Hyper X RAM.
Hadron 675W PSU.
Anakartta turuncu bir ışık yanıyor. Bir de GPU'da ne yaptıysam yapayım ekrana görüntü gelmiyor.

IMG20200607184541.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağınız Hadron sisteme yettiğinden veya sorunlu olmadığından emin misiniz ?

675 W yettiğini düşünüyorum
675 kağıt üzerin de yetebilir ama +12v kanalından 675w veriyor mu ? Çoğu büyük markanın sertifikasız güç kaynakları bile üstün de yazan değeri tam olarak veremiyor, bence başka bir güç kaynağı ile deneyin. Bunun yanın da çevirici kullanıyorsanız onu farklı bir çevirici ile deneyin.

675 kağıt üzerin de yetebilir ama +12V kanalından 675W veriyor mu? Çoğu büyük markanın sertifikasız güç kaynakları bile üstün de yazan değeri tam olarak veremiyor, bence başka bir güç kaynağı ile deneyin. Bunun yanın da çevirici kullanıyorsanız onu farklı bir çevirici ile deneyin.

RX 470'i bilgisayarımda önceden kullanıyordum anakart RAM ve işlemci aldım sıkıntının BIOS güncellemesinde olduğunu düşünüyorum ama bilgisayarı açmadan nasıl güncelleyeceğim bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı