Sapphire RX 470 ekran kartli bir sistem toplayacagim. (Monitor dahil ve HDD hariç) butcem 3000-3200 civarında.
Ben böyle bir sistem topladım bu arada monitor FreeSync olursa daha iyi olur. Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.
İşlemci İ5 6400 yapılıp ekran kartı RX 480 yapılabilir. Ayrıca güç kaynağı nerede ? Varsa ne kadarlık bir güç kaynağı ? Ayrıca Everest, Frisby gibi markalardan uzak durunuz. Kasa olarak başka bir modele yönelin.
@Ercan Altıntaş Uyumsuz falan değil. İster bellekler 3000 MHZ olsun gene takar. Sadece anakart ne kadar destekler ise o hız da çalışır. Lütfen birine bir konu hakkında yorum yapmadan önce o konu hakkında doğru bilgi sahibi olun.
Ya o değilde Everest kasalar o kadarda kötü değil. Bir kaç arkadaşım kullanıyor ve memnunlar. Sadece kasa olarak kullanabilirsiniz. Güç kaynağını kaliteli bir marka alabilirsiniz. Everest kasa kullanmıyorum ama kötü olduğunda düşünmüyorum açıkçası.
Ya o değilde Everest kasalar o kadarda kötü değil. Bir kaç arkadaşım kullanıyor ve memnunlar. Sadece kasa olarak kullanabilirsiniz. Güç kaynağını kaliteli bir marka alabilirsiniz. Everest kasa kullanmıyorum ama kötü olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.
Her modelinde problem var. Kasalar çok fazla oynatılıp hareket ettirilmediği için sıkıntı yaşamamaları normal. Malzeme kalitesine indiğinde kalitesiz olduğunu fark ediyorsun. Ayrıca aynı fiyatlarda daha kaliteli markaların ürünleri varken neden alsın ?