RX 470 sistemde ekran dalgalanıyor

LegiOner

Kilopat
Yer
İstanbul/Bahçelievler
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, bir sorun yoktu. Oyuna girince birdenbire böyle olmaya başladı. Zaten oluyordu ama belirgin değildi ve monitörde izler var, pikseller sürekli hareket ediyor. Monitöre alttan yavaşça vurunca görüntü değişiyor. Bunu nasıl çözerim? Monitör değiştirmeli miyim? Ayrıca HDMI to VGA dönüştürücü kullanıyorum. Ekran kaydında sorun gözükmüyor.

Sistemim;
Sadece VGA girişli 2. el eski monitör. 60 Hz.
ASUS STRIX RX470 4 GB.
Ryzen 3 3100.
8 GB RAM.
500W 80+PSU.

Bu telefondan çektiğim;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da ekran kaydı;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2. el bir HDMI monitör al. Sorun ekran kartı mı merak ediyorsan stres testine sok.

Ayrıca sizce 2. el alınır mı? Korkmaya başladım 2. ellerden artık.

Monitörden olduğunu düşünüyorum ama bir araştır para kolay kazanılan bir şey değil belki sorun onda da değildir sonra bize küfür etme arkamızdan boşu boşuna monitörümü değiştirttiler diye :D.

Yok hocam estağfurullah. Başka monitör getirtip deniyeyim ben belki çözülür. Sorunun ekran kartında olma ihtimali var mıdır önceki kullandığım monitörde hiç rastlamadım ama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı