RX 470 sistemde FPS düşüşü

Konpa.3

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da göründüğü gibi benim bilgisayarımdaki işlemci Ryzen 3 3100, anakartım B450M-A PRO Max, ekran kartım XFX RX 470 4 GB 256 Bit ve 8 GB RAM.
Ama anlık olarak FPS düşüşü ve donma yaşıyorum ve can sıkıcı bir durum oluşuyor. Neler önerirsiniz bana? Artık sıkıldım cidden.
SSD'im yok. Ondan olabilir mi?

Daha önceki işlemcim anakart değişmeden önceki Intel'in en düşük işlemcisi idi ve o bile CS:GO'yu rahatlıkla oynatırken iyi bir bilgisayarda neden oynatmıyor.
Windows 10 için SSD şart.
1 tane daha RAM alabilirsin.
PSU nedir?
500 w lık bi psu

bilgisayar daha 2 aylık bile değil

Xilence XP500 500Watt 120mm fan Power Supply​

Hocam harddiskinizin sağlık durumunu harddisk sentiel programı ile öğrenebilir misiniz? Aynı sistem bende de var, drop yiyordum, sorun HDD'de çıktı. Ayrıca bad sector taraması da yapmanı öneririm.

Hocam harddiskinizin sağlık durumunu harddisk sentiel programı ile öğrenebilir misiniz? Aynı sistem bende de var, drop yiyordum, sorun HDD'de çıktı. Ayrıca bad sector taraması da yapmanı öneririm.

iyimidir hocam

Bad sector nasıl bir şeydir yarı yolda bırakırmı beni kendim yapabilir miyim.
Bad sector taraması başladı.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 789091
İyi midir hocam

Bad sector nasıl bir şeydir yarı yolda bırakırmı beni kendim yapabilir miyim?
Bad sector taraması başladı.
Eki Görüntüle 789095

Hocam oyunları alttaki disk, yani oyunlar diskinde oynuyorsanız sağlık %100 gösteriyor. HDD'de sorun görünmüyor, ama emin olmak istersen HD Tune Pro indirin. Sol üstten oyunları oynadığınız diski seçin ve scan bölümünden bad sector taramasını başlatın hepsi yeşilse rahat olabilirsin. Son attığında %1.41'de kapanmış böyle bir şey diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…