trkerdm61 Hectopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 107 Çözümler 1 11 Nisan 2020 #1 RX 470 ekran kartım var oyun oynarken bir anda kapandı bilgisayar. Onboard çalışıyor sıkıntısız. Ekran kartı fanları dönmüyor ama ışıkları yanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2020
RX 470 ekran kartım var oyun oynarken bir anda kapandı bilgisayar. Onboard çalışıyor sıkıntısız. Ekran kartı fanları dönmüyor ama ışıkları yanıyor.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 11 Nisan 2020 #2 trkerdm61 dedi: RX 470 ekran kartım var oyun oynarken bir anda kapandı bilgisayar. Onboard çalışıyor sıkıntısız. Ekran kartı fanları dönmüyor ama ışıkları yanıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı da görüntü alamıyorsanız kart gitti demektir. Başka portlarda görüntü alabiliyor musunuz? Artı 0 Eksi
trkerdm61 dedi: RX 470 ekran kartım var oyun oynarken bir anda kapandı bilgisayar. Onboard çalışıyor sıkıntısız. Ekran kartı fanları dönmüyor ama ışıkları yanıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı da görüntü alamıyorsanız kart gitti demektir. Başka portlarda görüntü alabiliyor musunuz?
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 11 Nisan 2020 #3 trkerdm61 dedi: RX 470 ekran kartım var oyun oynarken bir anda kapandı bilgisayar. Onboard çalışıyor sıkıntısız. Ekran kartı fanları dönmüyor ama ışıkları yanıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kapandı derken,sadece ufak bir donma ve sonrasında görüntü mü gitti?Kasaya reset atmadan görüntü alamadınız mı? Artı 0 Eksi
trkerdm61 dedi: RX 470 ekran kartım var oyun oynarken bir anda kapandı bilgisayar. Onboard çalışıyor sıkıntısız. Ekran kartı fanları dönmüyor ama ışıkları yanıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kapandı derken,sadece ufak bir donma ve sonrasında görüntü mü gitti?Kasaya reset atmadan görüntü alamadınız mı?
KS KS trkerdm61 Hectopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 107 Çözümler 1 11 Nisan 2020 #4 Ahmet İnanoğlu dedi: Bilgisayar kapandı derken,sadece ufak bir donma ve sonrasında görüntü mü gitti?Kasaya reset atmadan görüntü alamadınız mı? Genişletmek için tıkla... bilgisayar kapandı sadece onboard açabildim yarın arkadaştan ekran kartını ödünç alıcam bakalım sorun ekran kartındamı Nakerosu dedi: Ekran kartı da görüntü alamıyorsanız kart gitti demektir. Başka portlarda görüntü alabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... vga ve displayi denedim vermedi ama onboard veriyor Artı 0 Eksi
Ahmet İnanoğlu dedi: Bilgisayar kapandı derken,sadece ufak bir donma ve sonrasında görüntü mü gitti?Kasaya reset atmadan görüntü alamadınız mı? Genişletmek için tıkla... bilgisayar kapandı sadece onboard açabildim yarın arkadaştan ekran kartını ödünç alıcam bakalım sorun ekran kartındamı Nakerosu dedi: Ekran kartı da görüntü alamıyorsanız kart gitti demektir. Başka portlarda görüntü alabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... vga ve displayi denedim vermedi ama onboard veriyor
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 11 Nisan 2020 #5 trkerdm61 dedi: bilgisayar kapandı sadece onboard açabildim yarın arkadaştan ekran kartını ödünç alıcam bakalım sorun ekran kartındamı vga ve displayi denedim vermedi ama onboard veriyor Genişletmek için tıkla... Psu sorunu gibi duruyor,sistem kökten kapanmış. Artı 0 Eksi
trkerdm61 dedi: bilgisayar kapandı sadece onboard açabildim yarın arkadaştan ekran kartını ödünç alıcam bakalım sorun ekran kartındamı vga ve displayi denedim vermedi ama onboard veriyor Genişletmek için tıkla... Psu sorunu gibi duruyor,sistem kökten kapanmış.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 11 Nisan 2020 #6 Ahmet İnanoğlu dedi: PSU sorunu gibi duruyor, sistem kökten kapanmış. Genişletmek için tıkla... Adam onboard açabilmiş. Ekran kartı görüntü vermemiş. Artı 0 Eksi
Ahmet İnanoğlu dedi: PSU sorunu gibi duruyor, sistem kökten kapanmış. Genişletmek için tıkla... Adam onboard açabilmiş. Ekran kartı görüntü vermemiş.
KS KS trkerdm61 Hectopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 107 Çözümler 1 12 Nisan 2020 #7 Bugün farklı bir ekran kartı ile deneyip konuyu hortlatıcam Artı 0 Eksi