RX 470 sistemde Valorant açınca donuyor

Acri

Femtopat
Daha fazla  
İlk önce merhaba. Oyunu açıyorum sonra bazen açarken bazen de oyun oynarken donuyor ve 'bırrrrr' diye ses çıkarıyor. Ve oyun donunca hiçbir şey yapamıyorum. PC'yi bazen kablodan bazen de tuşundan kapatıyorum. Bir de Alt Tab'deyken PC kasıyor, fareyi zor döndürüyorum ve Valorant'ı kapatmak zorunda kalıyorum. Ve ne denesem olmadı, her şeyi denedim. Ne yapsam bilemiyorum ve bu sorun sadece Valorant'ta oluyor. DDU ile sildim yükledim ama yine de olmadı. Valorant'ı sildim yükledim yine de olmadı.

Ekran kartı RX 470.

İlk önce merhaba. Oyunu açıyorum sonra bazen açarken bazen de oyun oynarken donuyor ve 'bırrrrr' diye ses çıkarıyor. Ve oyun donunca hiçbir şey yapamıyorum. PC'yi bazen kablodan bazen de tuşundan kapatıyorum. Bir de Alt Tab'deyken PC kasıyor, fareyi zor döndürüyorum ve Valorant'ı kapatmak zorunda kalıyorum. Ve ne denesem olmadı, her şeyi denedim. Ne yapsam bilemiyorum ve bu sorun sadece Valorant'ta oluyor. DDU ile sildim yükledim ama yine de olmadı. Valorant'ı sildim yükledim yine de olmadı.

Ekran kartı RX 470.

Bu olay sadece Valorant'damı oluyor CS:GO gibi farklı oyunlarda denediniz mi?

Hocam bu ara bence RIOT Games oyunlarında sorun var. Son güncellemeden sonra çok fazla Valorant ve LoL ile ilgili konu açılıyor. LoL'de ben de çok sorun yaşıyorum 10.24 yamasından sonra. Oyun aniden takılıyor. Başka hiçbir oyunda böyle bir sorun yok.

Alt+enter tuşu ile pencereli moda geçmeyi deneyin tam ekransa pencereli modda oynamayı deneyin işe yarayabilir belki. Ayrıca oyunu çalıştırdıktan sonra ekrandan ayrılmayın Alt+Tab ile, bende RX 570 kullanıcısıyım bazı oyunları açtıktan hemen sonra Alt+Tab yapınca donuyor yüklenmesini beklemem gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı