RX 470 Sisteme Kasa ve PSU Önerisi

PatrickJV

Kilopat
Daha fazla  
803 KDV Dahil.
373 KDV Dahil.
330 KDV Dahil.
886 KDV Dahil.
246 KDV Dahil.
224 KDV Dahil.

Kasalara gelecek olursak ilk önce PSU'suz kasayı yazayım. Bu kasa için kaç Wattlık PSU yeter?
298 KDV Dahil.

Ya da sizce PSU'lu olan şu iki kasadan birini mi alayım?

• CORSAIR Carbide 300R CX600W 80Plus Bronze MidTower ATX Gaming Siyah Kasa
707 KDV Dahil.
  • CORSAIR Carbide Serisi CHAMP/SPEC-02 80Plus 650W Kırmızı Fanlı MidT ATX Kasa
581 KDV Dahil.

Reklam gibi olmasın ama toplayacağım site itopya.com diye bir yer bizim burda güvenilir bir bilgisayarcı yok eğer ki PSU önerisinde bulunmak isterseniz rica edersem İtopya'dan bakar mısınız ?

İyi günler sağlıcakla kalın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ya sence neden spec 01 bazıları r300 baya iyi diyor da peki o psu kaldırır dimi spec teki
Bu arada yorumun için teşekkür ederim

R300 kasa güzel ama parası da güzel. Tam bütçe belirtirsen net bir şey söyleyebiliriz. Ben kendime topladığım RX470'li sisteme sana tavsiye ettiğim kasayı kullandım ve 2-3 güne kadar hepsi elime ulaşacak hatta burada da fotoğrafları paylaşırım, bakabilirsiniz. +80 sertifikalı 600W PSU GTX 1080'e bile gider. Kasanın görünümü de çok hoş.

benim bütçe 3500 civarı Roze bey fotoğrafını atarsan çok kıyak geçersin.Tolga Bey tabi ki de zevk işi ve karşılaştırma yapmak biraz zor ama bir soru sormak istiyorum spec 01 deki önündeki ızgara sayısı az spec 02 de fazla felan diyorlar peki sizce bunun bir farkı olur mu? Yorumlarınız için teşekkürler.İyi akşamlar

benim bütçe 3500 civarı Roze bey fotoğrafını atarsan çok kıyak geçersin.Tolga Bey tabi ki de zevk işi ve karşılaştırma yapmak biraz zor ama bir soru sormak istiyorum spec 01 deki önündeki ızgara sayısı az spec 02 de fazla felan diyorlar peki sizce bunun bir farkı olur mu? Yorumlarınız için teşekkürler.İyi akşamlar
Yok cok etkisi olmaz. Onu fani engelleyen kasa gormemisler onlar, fanlar gayet guzel hava aliyor. Toz da tutuyor on taraf, ben tutmaz saniyordum ilk ayda daha supurgeyle cektim tozu. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı