RX 470 sisteme yükseltme önerisi

Japonky

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Anestezist
Arkadaşlar merhaba, arkadaşım bilgisayarını yükseltmek istiyor fakat, nasıl ne yapacağını bilmiyor, yükseltme önerisi yapabilir misiniz? Teşekkürler. Fiyat konusunda çok yormazsa iyi olur orta halli bir şeyler. Sistem aşağıdadır.

• İşlemci: Intel Core i3-6098p 3.6GHz
  • Anakart: H110M Pro-VD
  • Ekran kartı: AMD Radeon RX 470.
  • RAM: Vengeance 8 GB 2666MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi komple satıp yeni sistem almak daha mantıklı ama parası illaki yoksa ilk yapacağı 8 GB daha RAM eklemek olsun SSD yoksa SSD alsın. Ekran kartı bir süre daha idare edecektir ama bana darboğaz yapıyordur şu anda o işlemci ile gibi geliyor.

Bu sistemi komple satıp yeni sistem almak daha mantıklı ama parası illaki yoksa ilk yapacağı 8 GB daha RAM eklemek olsun SSD yoksa SSD alsın. Ekran kartı bir süre daha idare edecektir ama bana darboğaz yapıyordur şu anda o işlemci ile gibi geliyor.
İşlemci, RAM değiştirse nasıl olur? Anakart'ta değiştirebilir, ben öyle düşündüm üçünü beraber.

İşlemci, RAM değiştirse nasıl olur? Anakartta değiştirebilir, ben öyle düşündüm üçünü beraber.

Anakarta gerek yok ölü soket artık zaten anakart nereye kadar gidiyorsa kullansın. Darboğaz oluyorsa işlemci değiştirsin yoksa ona da gerek yok. Bu sisteme harcanacak her para zarar gibi bir şey bu dakikadan sonra ama yok illa değiştireceğim derse anakartın desteklediği i5 işlemcilere bakabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı