S sabri355 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 72 15 Mayıs 2020 #1 Yeni aldığım ekran kartını taktım BIOS'ta siyah ekranda kalıyor Windows'a girebiliyorum format atamıyorum RX470 yeni ekran kartım eskisini takınca sıkıntı yok.
Yeni aldığım ekran kartını taktım BIOS'ta siyah ekranda kalıyor Windows'a girebiliyorum format atamıyorum RX470 yeni ekran kartım eskisini takınca sıkıntı yok.
Egecanli23 Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 552 1 Eylül 2020 #2 sabri355 dedi: Yeni aldığım ekran kartını taktım BIOS'ta siyah ekranda kalıyor Windows'a girebiliyorum format atamıyorum RX470 yeni ekran kartım eskisini takınca sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Bana göre RX serisi en sorunlu kartlardan biri, size tavsiyem iade etmeye çalışın. Adamlar kartı deneyip haklısın kardeşim,kart bozuk demesi lazm. sabri355 dedi: Yeni aldığım ekran kartını taktım BIOS'ta siyah ekranda kalıyor Windows'a girebiliyorum format atamıyorum RX470 yeni ekran kartım eskisini takınca sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Tabiki faklı bir hatadanda kaynaklanabiliyor olabilir. Artı 0 Eksi
sabri355 dedi: Yeni aldığım ekran kartını taktım BIOS'ta siyah ekranda kalıyor Windows'a girebiliyorum format atamıyorum RX470 yeni ekran kartım eskisini takınca sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Bana göre RX serisi en sorunlu kartlardan biri, size tavsiyem iade etmeye çalışın. Adamlar kartı deneyip haklısın kardeşim,kart bozuk demesi lazm. sabri355 dedi: Yeni aldığım ekran kartını taktım BIOS'ta siyah ekranda kalıyor Windows'a girebiliyorum format atamıyorum RX470 yeni ekran kartım eskisini takınca sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Tabiki faklı bir hatadanda kaynaklanabiliyor olabilir.