RX 470 Stok sorunu

annihilator

Hectopat
Makaleler
2
Bu kartı ucuz yollardan nasıl temin edebilirim ?

Çoğu yerde bir iki tane kalmış ve onlar da 2000 TL ve üzeri fiyatlara satılıyor.

Öncelikle sistemini yaz, biz sistemine önerilerde bulunalım.

İkinci olarak internette bir çok kıyas ve performans videoları mevcut 570 ile 470 arasında öyle çok bir fark yok açıkçası. Düzgün ikinci el kart bulabiliyorsanız eski mimari kartlarda kullanılabilir. Gayet güçlü kartlar mevcut ama güncel kart almaya bakın derim.

Bir de sanırım 1080p oynayacaksınız sanırım.

Doğru diyorsunda Nvdia'nın gelecek ekran kartları gecikecek diye bir söylenti var.
İyi araştırılsan 2000 civarına gtx 1070 bulabilirsin.
Birde bu aşağıda atıcağım site kartları 2-3 haftta sonra gönderiyor ama ucuz. Sitede daha önce bu siteden alış veriş yapmış olanlar var, kandırma değil diyorlar.
Ekran Kartları
Bu siteden bahsettikleri konu:
Technosistem Güvenilir Mi?

Fiyatlar pek inandırıcı ve güvenilir gelmedi

@annihilator, RX 570 ile 470 arasında öyle bariz bir fark yok. 470 kartına 570 BIOS'u çekip performansı iyice yaklaştırabiliyorsun bir de O.C

1050 Ti ile 570 arasında evet çok fark var ama fiyat farkı da aşırı yüksek. Yeni nesil 20xx serisini bekle diyeceğim de ne zaman çıkacağı belli değil, fiyat bilmiyoruz.

Bir arkadaş Technosistem önermiş fiyatlar orada gerçekten ucuz ve alan olduğunu söylüyorlar ama fiyatlar hiç normal değil ben önermiyorum.

Öncelikle sistemini yaz, biz sistemine önerilerde bulunalım.

İkinci olarak internette bir çok kıyas ve performans videoları mevcut 570 ile 470 arasında öyle çok bir fark yok açıkçası. Düzgün ikinci el kart bulabiliyorsanız eski mimari kartlarda kullanılabilir. Gayet güçlü kartlar mevcut ama güncel kart almaya bakın derim.

Bir de sanırım 1080p oynayacaksınız sanırım.

İNTEL İ3 2100 işlemci ve GeForce GT 420'ye sahip bu eski kasa.

Oyunları 1080p oynamak gibi bir hevesim yok.:kedi:

Monitörüm 1280x1024 çözünürlükte ve bana yetiyor.

@annihilator, RX 570 ile 470 arasında öyle bariz bir fark yok. 470 kartına 570 BIOS'u çekip performansı iyice yaklaştırabiliyorsun bir de O.C

1050 Ti ile 570 arasında evet çok fark var ama fiyat farkı da aşırı yüksek. Yeni nesil 20xx serisini bekle diyeceğim de ne zaman çıkacağı belli değil, fiyat bilmiyoruz.

Bir arkadaş Technosistem önermiş fiyatlar orada gerçekten ucuz ve alan olduğunu söylüyorlar ama fiyatlar hiç normal değil ben önermiyorum.

Kimilerinin siparişi ellerine gelmiş ama bilemiyorum doğrusu.

Ne bir teknik destek var sitede ne de bir hakkında kısmı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı