RX 470 ve AMD FX 8350 için soğutma önerisi

Pipilikomutan

Hectopat
Daha fazla  
Işlemci AMD FX 8350 4.0 GHz
Anakart 990XA-UD3 Gigabayte
RAM 8GB 1600 MHz Gskill DDR3
Ekran kartı RX 470 asus
Kasa Aerocool GT advence
700w HYPER FPS PSU

Arkadaşlar işlemcim ciddi derecede ısınıyor. İşlemci içerisinden çıkan soğutucu yeteri kadar iyi değil gibi geliyor. Oyunlarda 70 dereceye kadar görüyorum ve PC kendini kapatıp açıyor. Yam performans alamıyorum oyunlardan ne gibi bir soğutucu önerirsiniz? Ya da başka bir sıkıntı görüyorsanız yorumlarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konunun yeri burası değil ancak yine de yardımcı olayım. CPU'nun 70 dereceye gelmesiyle sistem kendine reset atmaz, değerleri doğru ölçtüğünüzden emin misiniz? İşlemci kutusundan çıkan soğutucu demişsiniz Wraith soğutmamı yoksa AMD'nin eski stock soğutucusu mu? Eski stok soğutucuysa değiştirmenizi öneririm.

Bu konunun yeri burası değil ancak yine de yardımcı olayım. CPU'nun 70 dereceye gelmesiyle sistem kendine reset atmaz, değerleri doğru ölçtüğünüzden emin misiniz? İşlemci kutusundan çıkan soğutucu demişsiniz Wraith soğutmamı yoksa AMD'nin eski stock soğutucusu mu? Eski stok soğutucuysa değiştirmenizi öneririm.
AMD'nin eksi stok soğutucusu kullanıyorum çok ısınıyor ama kapandığı oldu tam bilmiyorum değeri fakat çok isindigi zaman oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı