RX 470 ve GTX 970 stok sorunu

BerkantT

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RX 470 ve GTX 970 piyasada yok nedense. Acaba eskidiler mi diye yok bilmiyorum. GTX 970 eskidi de RX 470 fazla eski değil. Nedenini açıklarsanız sevinirim.

RX 470 ve GTX 970 piyasada yok nedense. Acaba eskidiler mi diye yok bilmiyorum. GTX 970 eskidi de RX 470 fazla eski değil. Nedenini açıklarsanız sevinirim.
Usta bende istanbulda yasiyorum tekirdag vatani aradim bu bitcoinciler topluyomus bi adam geliyormus 10 tane aliyomus bide gelip gelirse 30 tane daha alicam diyormuş anlicagin zor bulucaz.

İsterseniz mevcutta 3 ay önce almış olduğum toplamda 4-5 kere anca kullanılmış Msi Rx 470 gaming X 4 gb garantili mevcut. Zaman ayıramadığım için boşuna almış oldum.

1150 TL çok değil mi ? Kartın sıfırı 900 TL.

Kartın sıfırı 900 TL yazan yerlerin stoğunun sıfır olduğunu sipariş vermek istediğiniz zaman görebilirsiniz. Stok olanlar da 1400 liradan aşağı satmıyor. Bitcoin üretenlerin hepsi 470 ve 480 stoğunu bitirmiş durumda. Sepete eklemek istediğiniz zaman ürün stoklarda olmayınca fiyat yazmanın bir anlamı yok bence kafa karışıklığı yaratmaktan başka. Ama büyük mağazalar maalesef bu yöntemi ucuz görünmek adına tercih etmeye devam ediyorlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı