RX 470 vs GTX 1050Ti

Arkadaşımın sadece günlük oyunda kullanmış olduğu RX470'i var ilk günkü kadar temiz ve zorlanmamış. Garantisi devam ediyor diye biliyorum. MSI Gaming X modeli. Düşünürseniz 1200-1300 TL aralığında satabilir.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
6 GB bir ekran kartını 8 GB RAM ve i5 4460 ile yeterli verimde kullanabilir miyim? Biraz aşırı üst kapasite değil mi diğer parçalara göre?
Ekran kartını GB olarak değerlendirme. GB fazla olunca alacağın FPS doğrudan fazla olmuyor. Sadece 3GB VRAM oyunlarda yeterli olmaz, kasma olmasın diye 6GB al diyoruz. Bir de GTX 1060'ın 6GB modeli biraz daha performanslı. Alabiliyorsan GTX 1060 6GB al.
Monitörün 1080P mi? Eğer öyleyse sistemin yeterli olur.
 
Ekran kartını GB olarak değerlendirme. GB fazla olunca alacağın FPS doğrudan fazla olmuyor. Sadece 3GB VRAM oyunlarda yeterli olmaz, kasma olmasın diye 6GB al diyoruz. Bir de GTX 1060'ın 6GB modeli biraz daha performanslı. Alabiliyorsan GTX 1060 6GB al.
Monitörün 1080P mi? Eğer öyleyse sistemin yeterli olur.
evet 1080P monitörüm,ayrıca bilgiler için teşekkürler :)
 
RX 470 2. el almaya karar vermiştim ancak mining olaylarını duyduktan sonra bir araştırma yaptım. GTX 1050Ti'nin mining performansı 470'e göre daha düşükmüş. Rx 470 Gtx 1050ti'den iyi ancak anladığım kadarıyla mining yapılma ihtimali çok yüksek sizce ne yapmalıyım RX 470 mi almalıyım yoksa GTX 1050Tİ mi almalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Arkadaşlar kullanmakta olduğum ekran kartını (Sapphire R9 280x VaporX 2 GB) yenilemek istiyorum. Ortalama 1000-1200 TL civarı bütçem var, az biraz oynayabilir de. Sizce bu fiyata alabileceğim ve en verimli kullanabileceğim ekran kartı hangisidir? 1050Ti ile RX 470 arasında gidip geliyorum, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. ( 8 GB RAM ve i5 4460 ile birlikte kullanacağım.)
Şu şartlarda pek mantıklı değil parça yenilemek biliyorum fakat kullanmakta olduğum ekran kartının yetersiz olduğunu fark ettim. Dediğim gibi önerilerinize açığım, iyi forumlar. :)
RX 470 üretimi durdu.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı