RX 470 vs GTX 1060

Bilgilendirdiğin için teşekkürler. Aklımda benim Sapphire Nitro+ Modeli vardı ama?
Sistemi 2 güne kadar alıcam eğer zamının varsa 1 haftaya kadar testleri atarım foruma. Sapphire alma boşver MSI kalitede bir numara.

Sapphire Nitro rahatlıkla alınabilir, hiçbir sıkıntısı yok. MSI marka almanı da öneririm. Arada fazla fark yok.

Sırf arka plaka için MSI gibi bir markadan vazgeçme. Monitör olarak ne düşünüyorsun?
Monitörüm maalesef şuan 1440 X 900 Samsung monitör var 5MS'lı onu kullanacağım seneye gaming monitör alacağım.

Monitörüm maalesef şuan 1440 X 900 Samsung monitör var 5MS'lı onu kullanacağım seneye gaming monitör alacağım.

Gtx 1060'lı sistemi al. İ5 6500 oldukça güçlü bir işlemci. Seni yarı yolda bırakmaz.

Saol

Bende Dell E2216HX2 kullanmayı planlıyorum 2 ay sonra 1 tane daha alıp EyeInfinity olarak kullanmayı düşünüyorum. Sistemini bana atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…