kaanfb69 Hectopat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 108 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2016 #21 XerTech dedi: Tabii ki MSI Gaming X 8GB. MSI kalite,soğutma,yazılımda bir numara. Servis konusunda da sıkıntın olmasın. Sapphire Zotac PCooler gibi markaları zaten @Recep Baltaş ve Ali Güngör tavsiye etmiyor. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirdiğin için teşekkürler. Aklımda benim Sapphire Nitro+ Modeli vardı ama?
XerTech dedi: Tabii ki MSI Gaming X 8GB. MSI kalite,soğutma,yazılımda bir numara. Servis konusunda da sıkıntın olmasın. Sapphire Zotac PCooler gibi markaları zaten @Recep Baltaş ve Ali Güngör tavsiye etmiyor. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirdiğin için teşekkürler. Aklımda benim Sapphire Nitro+ Modeli vardı ama?
XerTech Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2016 #22 kaanfb69 dedi: Bilgilendirdiğin için teşekkürler. Aklımda benim Sapphire Nitro+ Modeli vardı ama? Genişletmek için tıkla... Sistemi 2 güne kadar alıcam eğer zamının varsa 1 haftaya kadar testleri atarım foruma. Sapphire alma boşver MSI kalitede bir numara.
kaanfb69 dedi: Bilgilendirdiğin için teşekkürler. Aklımda benim Sapphire Nitro+ Modeli vardı ama? Genişletmek için tıkla... Sistemi 2 güne kadar alıcam eğer zamının varsa 1 haftaya kadar testleri atarım foruma. Sapphire alma boşver MSI kalitede bir numara.
kaanfb69 Hectopat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 108 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2016 #23 XerTech dedi: Sistemi 2 güne kadar alıcam eğer zamının varsa 1 haftaya kadar testleri atarım foruma. Sapphire alma boşver MSI kalitede bir numara. Genişletmek için tıkla... Zamanım var 2 hafta sonra almayı düşünüyorum sistemi.
XerTech dedi: Sistemi 2 güne kadar alıcam eğer zamının varsa 1 haftaya kadar testleri atarım foruma. Sapphire alma boşver MSI kalitede bir numara. Genişletmek için tıkla... Zamanım var 2 hafta sonra almayı düşünüyorum sistemi.
XerTech Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2016 #24 kaanfb69 dedi: Zamanım var 2 hafta sonra almayı düşünüyorum sistemi. Genişletmek için tıkla... Sırf arka plaka için MSI gibi bir markadan vazgeçme. Monitör olarak ne düşünüyorsun?
kaanfb69 dedi: Zamanım var 2 hafta sonra almayı düşünüyorum sistemi. Genişletmek için tıkla... Sırf arka plaka için MSI gibi bir markadan vazgeçme. Monitör olarak ne düşünüyorsun?
Lucifer Morningstar Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 167 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2016 #25 Sapphire Nitro rahatlıkla alınabilir, hiçbir sıkıntısı yok. MSI marka almanı da öneririm. Arada fazla fark yok.
Sapphire Nitro rahatlıkla alınabilir, hiçbir sıkıntısı yok. MSI marka almanı da öneririm. Arada fazla fark yok.
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.116 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2016 #26 Gtx 1060'lı sistemi al. İ5 6500 oldukça güçlü bir işlemci. Seni yarı yolda bırakmaz.
kaanfb69 Hectopat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 108 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2016 #27 XerTech dedi: Sırf arka plaka için MSI gibi bir markadan vazgeçme. Monitör olarak ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Monitörüm maalesef şuan 1440 X 900 Samsung monitör var 5MS'lı onu kullanacağım seneye gaming monitör alacağım. kaanfb69 dedi: Monitörüm maalesef şuan 1440 X 900 Samsung monitör var 5MS'lı onu kullanacağım seneye gaming monitör alacağım. Genişletmek için tıkla... nitrogeN cycle dedi: Gtx 1060'lı sistemi al. İ5 6500 oldukça güçlü bir işlemci. Seni yarı yolda bırakmaz. Genişletmek için tıkla... Saol
XerTech dedi: Sırf arka plaka için MSI gibi bir markadan vazgeçme. Monitör olarak ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Monitörüm maalesef şuan 1440 X 900 Samsung monitör var 5MS'lı onu kullanacağım seneye gaming monitör alacağım. kaanfb69 dedi: Monitörüm maalesef şuan 1440 X 900 Samsung monitör var 5MS'lı onu kullanacağım seneye gaming monitör alacağım. Genişletmek için tıkla... nitrogeN cycle dedi: Gtx 1060'lı sistemi al. İ5 6500 oldukça güçlü bir işlemci. Seni yarı yolda bırakmaz. Genişletmek için tıkla... Saol
XerTech Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2016 #28 kaanfb69 dedi: Monitörüm maalesef şuan 1440 X 900 Samsung monitör var 5MS'lı onu kullanacağım seneye gaming monitör alacağım. Genişletmek için tıkla... Bende Dell E2216HX2 kullanmayı planlıyorum 2 ay sonra 1 tane daha alıp EyeInfinity olarak kullanmayı düşünüyorum. Sistemini bana atar mısın?
kaanfb69 dedi: Monitörüm maalesef şuan 1440 X 900 Samsung monitör var 5MS'lı onu kullanacağım seneye gaming monitör alacağım. Genişletmek için tıkla... Bende Dell E2216HX2 kullanmayı planlıyorum 2 ay sonra 1 tane daha alıp EyeInfinity olarak kullanmayı düşünüyorum. Sistemini bana atar mısın?
kaanfb69 Hectopat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 108 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2016 #29 Gönlümde GTX 1060'lı sistem var.
XerTech Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2016 #30 kaanfb69 dedi: Gönlümde GTX 1060'lı sistem var. Genişletmek için tıkla... DX12 ve Vulkan hiç düşünülmüyor değil mi? RX470 8GB al bence ilerde CF imkanın olur (anakartına bağlı).
kaanfb69 dedi: Gönlümde GTX 1060'lı sistem var. Genişletmek için tıkla... DX12 ve Vulkan hiç düşünülmüyor değil mi? RX470 8GB al bence ilerde CF imkanın olur (anakartına bağlı).