Bütçe olarak ikiside 800 TL.Bütçeniz ne kadar? İkisinin aynı fiyatta olması şaşırtıcı. RX 470 daha iyidir ancak.
Bende öyle düşünüyorum fakat, Youtube'daki testlerde üstünlük oyundan oyuna değişiyor ve RX 470'in 8 GB olması'da aklımı bulandırdı.GTX 970; RX 570'in performans dengi olup daha stabil çalışan sorunsuz bir karttır. Benzer fiyat bandında ikisi arasından GTX 970'i öneririm. Ama benim için DX12/Vulkan destekli oyunlar birincil önceliğim olacak diyorsanız temiz kullanılmış, elden dinamik termal yük ve stress testine tabii tutabileceğiniz, fatura ve garantisi mevcut sorunsuz bir RX 470/570 de tercih edebilirsiniz, size kalmış. Ben sırf birkaç tane oyunda 5-7 FPS daha yüksek veriyor diye her an sıkıntı yaratması muhtemel bir kart yerine oyumu Nvidia tarafından kullanırdım.
Bende öyle düşünüyorum fakat, YouTube'daki testlerde üstünlük oyundan oyuna değişiyor ve RX 470'in 8 GB olması'da aklımı bulandırdı.
GTX 970; RX 570'in performans dengi olup daha stabil çalışan sorunsuz bir karttır. Benzer fiyat bandında ikisi arasından GTX 970'i öneririm. Ama benim için DX12/Vulkan destekli oyunlar birincil önceliğim olacak diyorsanız temiz kullanılmış, elden dinamik termal yük ve stress testine tabii tutabileceğiniz, fatura ve garantisi mevcut sorunsuz bir RX 470/570 de tercih edebilirsiniz, size kalmış. Ben sırf birkaç tane oyunda 5-7 FPS daha yüksek veriyor diye her an sıkıntı yaratması muhtemel bir kart yerine oyumu NVIDIA tarafından kullanırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.