RX 470 vs GTX 970

Hangisi?

• birinci(GTX 960)

• ikinci(RX 470)

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Mert Karakuş

Hectopat
Daha fazla  
Size iki tane kasa göstericem. Bu kasalarda RX470 ve GTX 960 var. Artı bunlar i3 skylake 3.70 GHz'ler. Birde size bir şey göstericeğim, www.teknobiyotik.com güvenli midir?Neyse linkler;

1: Intel Skylake i3 6100 3.70 GHz, 8GB DDR4, GTX960 4GB 128Bit, 120GB SSD + 1TB HDD 600W 80+ Bronze Oyun Bilgisayarı

önceden bu konu hakkında konu açmıştım link:2200TL Sistem Toplama

2:Intel Skylake i3 6100 3.7 GHz, HyperX 8GB DDR4, RX470 4GB 256Bit, HyperX 120GB SSD + 1TB HDD Oyun Bilgisayarı

Birde 8 GB RAM takviyesi düşünüyorum. Benchmarklarına baktım ikisi de iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 960 Sıfır alınacak bir kart değil artık hocam lütfen forumlardaki konuları okumadan bu tarz paylaşımlar yapmayalım. RX 470 mükemmel bir seçim olacaktır fakat ben şu şekil topladım.
2998 TL'ye i3 6100 alacağınıza, 3010 TL'ye i5 6xxx işlemcili bir sistem almakta fayda var!

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    38,1 KB · Görüntüleme: 158
HDD nerede hocam? Sadece 250 GB'lık alan yetmez.

@Mert Karakuş , Arkadaşın sistemi alın. Sadece SSD'yi çıkarıp 1TB WD 64MB 7200Rpm ekleyin.

Kafanız mı güzel ? İleriye doğru alabilir. SSD sistemin olmazsa olmazıdır.
250 GB alan yetecek ise kullanıcıya alabilir tabi. Şuan GTA V 60GB. Bazıları 10GB, bazıları 20GB. Yeter ise alsın. SSD olmalı tabi. Fakat ben SSD'nin sonradan alınması taraftarıyım.

250 GB alan yetecek ise kullanıcıya alabilir tabi. Şuan GTA V 60GB. Bazıları 10GB, bazıları 20GB. Yeter ise alsın. SSD olmalı tabi. Fakat ben SSD'nin sonradan alınması taraftarıyım.

Arkadaşın söylediği oyunların hepsini alır yer bile kalır. Daha sonra HDD alıp takacak başka bir şey yapmasına gerek yok fakat sistemi toplarken HDD alırsa iş sıkıntıya biner çünkü ilerleyen zamanda dediğin gibi SSD alırsa ? Ne olacak tekrar format, yedek bilmem ne filan. Uğraş dur saatlerce, hiç gerek yok

250 GB SSD size 235 GB kullanım alanı sunuyor yanlış hatırlamıyorsam. Bunun 20-30 GB windows için kullanılsın diyelim. Kaldı 210 GB. Güncel oyunlardan kaç tanesini yükleyebilirsin? Ayrıca birde SSD'den daha iyi performans almak için fazla doldurulmaması gerekir bunu da düşünmek gerekir. Saatlerce uğraşma işine gelirsek maksimum 1 saatini almaz çünkü HDD-SSD klonlama programları var. Tabiki benim önerim herzaman için temiz kurulum olur. O da yedeklemesi, güncellemeler filan dersek taş çatlasın 3 saat sürer. Benim görüşüm şu dolar kurunda sistem toplamayı biraz bekletmek. Ryzen işlemcilerin eli kulağında. Toplamayı istiyorsa da şahsi fikrim SSD sonradan alınmasıdır.

Tam yazacaklarımı yazmışsınız. Teşekkürler.

İfadeler: Hic
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…