Elimde MSI RX 470 4 GB GAMING X vardı. Bu kartı 850 TL'ye almıştım ve 1400 TL'ye sattım. Daha sonra MSI GTX 1060 3 GB OC aldım 990 TL'ye. Kalan parayla da HyperX Cloud 2 aldım. Sizce GTX 1060'ı 3 GB tercih etmem yanlış mı? Bilgisayarda çok ağır oyunlar oynamıyorum genelde PS4'ten oynarım. Yaptığım testlerde Witcher 3 yüksek ayarlarda 70 FPS, Rise of Tomb Raider Ultra ayarlarda 60 FPS verdi. Başka da çok yüksek grafikli oyun yok zaten bilgisayarda.
Bence hata değil. İkinci el bileşenden bir Dünya gelir elde et, üstüne birazcık daha iyisini al, bununda üstüne on numara kulaklık al ve hata mı yaptım de! Olacak şey değil.
Bence hata değil. İkinci el bileşenden bir Dünya gelir elde et, üstüne birazcık daha iyisini al, bununda üstüne on numara kulaklık al ve hata mı yaptım de! Olacak şey değil.
Yorumunuz için teşekkürler hocam. Aslında elimde Sony MDR-1A BT kulaklık var buna baya para bayılmıştım fakat anakartın ses çıkışı bu kulaklığa az geldi sanırım ses çok kötüydü. Ses kartı almayı düşünüyordum, ses kartına vereceğim paranın üstüne az bir miktar ekleyip HyperX Cloud 2 aldım içinde ses kartıda olduğu için Sony kulaklık eski haline döndü diyebilirim. Eskiden MacBook Air kullanıyordum ses kalitesi Sony kulaklıkla muhteşemdi. O sesi yakalayamasam bile ona yakın bir ses elde ettim Cloud 2'nin içinden çıkan ses kartı ile
Aslında yaptığınız gerçekten mantıklı ancak ben olsaydım hemen gidip 6gb olanını alırdım geleceğe dönük olsun diye ama zaten 3gb olanında da sistem zorlanmıyorsa sorun yok.
Aslında yaptığınız gerçekten mantıklı ancak ben olsaydım hemen gidip 6gb olanını alırdım geleceğe dönük olsun diye ama zaten 3gb olanında da sistem zorlanmıyorsa sorun yok.
Hata etmemişsiniz bence. Zaten bilgisayardan ağır oyunlar oynamıyormuşsunuz ama ben sizin yerinizde olsam yine de rasyonel bir perspektifte değerlendirecek olursak eğer 6GB lık 1060 modelini tercih ederdim zira çok daha uzun vadeli bir kart tercih ettiğiniz karta kıyasla.