RX 470'i VBIOS ile RX 570 Yapma

Anlamadım? Soruda mı sormayalım?
Yok be. Arkadaş demiş ya hani Asus 480'e MSI 580 BIOS'u atsam diye. O mesajı alıntılamadan yazın.

@SideWinder Bütün tehlike yapım sırasında. Bir hata oldu mu gitti sanırım. Bende Allah'a şükür bir sıkıntı olmadı. 3 tane oyun oynadım, problem yaşamadım.

Birde @Silinen üye işlemcini değiştirip değiştirip duruyorsun. Karar ver bir...
İ3 7350K olsun, tamam.

Eğer garantiye gönderme durumun olursa kartı bu şekliyle yollama orjinal Bios'a geri yükleyip yolla bu şekliyle yollarsan kart garanti dışına çıkar.
Aynen bende öyle düşündüm. Netteki 470 Gaming X 4GB versiyonunu indiririm sanırım tekrardan.

Son düzenleme:
Hocam hayırlı olsun RX 570 in. Bu arada işlemi tam olarak nasıl gerçekleştirdin bizde yararlanalım yav. herhangi zorluklarla karşılaşmadın umarım.

Burada göstermiş arkadaş. Bir sıkıntı çıkmadı ya, teşekkürler. Yalnız yükleyeceksen farklı marka kartının BIOS'unu yüklememeye çalış. Aslında gerek var mı bilmiyorum da sana kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
5 FPS bende de arttı. Sıcaklıklarda bir sıkıntı yok sanırım. Birden fazla yazılım ile kontrol ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…