Sistem onboard ekran kartında çalışıyor olabilir mi? Kontrol ettiniz mi?Denedim ama yine olmadı aynı şekilde devam etmekte.
Sistem onboard ekran kartında çalışıyor olabilir mi? Kontrol ettiniz mi?Denedim ama yine olmadı aynı şekilde devam etmekte.
Nasıl yani tam olarak anlamadım doğrusuSistem onboard ekran kartında çalışıyor olabilir mi? Kontrol ettiniz mi?
Ekran kartını bağlamadan görüntü alabiliyor musunuz? Eğer sisteminizde onboard ekran kartı varsa belki sistem otomatik olarak görüntüyü anakarttan veriyordur. Monitöründe VGA girişi varsa görüntüyü anakarttan almayı deneyebilirsin. Ekran kartını çıkar VGA kablosu kullanarak görüntü almayı dene. BİOS'ta görüntünün ekran kartından mı yoksa onboard karttan mı verileceğine dair ayar var diye biliyorum. Ayrıca elindeki ekran kartının sağlam olduğundan emin misin?Nasıl yani tam olarak anlamadım doğrusu
Ekran kartı sağlam daha önce başka bir bilgisayarda çalışır vaziyetteydi sıkıntısı yoktu. Ama başka bir ekran kartı taktığımda görüntü direk geliyor, RX 470 olan ekran kartını taktığımda görüntü gelmiyor ama klavye ve mouse ışıkları yanıyor. Monitorde VGA girişi mevcut dediğiniz gibi yaparım ama dün akşam bios içinde ayarlamak istedim ama ekran kartı ile ilgili bir şey bulamadım. Anakartım casper LGA 1150Ekran kartını bağlamadan görüntü alabiliyor musunuz? Eğer sisteminizde onboard ekran kartı varsa belki sistem otomatik olarak görüntüyü anakarttan veriyordur. Monitöründe VGA girişi varsa görüntüyü anakarttan almayı deneyebilirsin. Ekran kartını çıkar VGA kablosu kullanarak görüntü almayı dene. BİOS'ta görüntünün ekran kartından mı yoksa onboard karttan mı verileceğine dair ayar var diye biliyorum. Ayrıca elindeki ekran kartının sağlam olduğundan emin misin?
Sorunu çözebildin mi dostum?Ekran kartı sağlam daha önce başka bir bilgisayarda çalışır vaziyetteydi sıkıntısı yoktu. Ama başka bir ekran kartı taktığımda görüntü direk geliyor, RX 470 olan ekran kartını taktığımda görüntü gelmiyor ama klavye ve mouse ışıkları yanıyor. Monitorde VGA girişi mevcut dediğiniz gibi yaparım ama dün akşam bios içinde ayarlamak istedim ama ekran kartı ile ilgili bir şey bulamadım. Anakartım casper LGA 1150
Malesef hala devam ediyor vga kablosuyla denedim ama görüntü hiç gelmedi vga bozuk diye düşündüm bugün tekrar bakacağım başka vga kablosu ileSorunu çözebildin mi dostum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.