RX 480 Assassins Creed Unity Kasma Sorunu

Gokberk1905

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Sistemim Şöyle ;

Ekran Kartı: MSI AMD Radeon RX 480 8 GB

İşlemci: Intel Core i5 4590 3.30 GHZ

RAM: 12 GB

Arkadaşlar oyunda kasma sorunu yaşıyorum. Oyunu internetten indirdim. Orta grafikte 35-40 FPS alıyor kalabalık yerlerde. Kapalı yerlerde 50-60 FPS Alıyor. 30'un altına düştüğüde oluyor çok kalabalık yerlerde. Bir de VSYNC ayarı kapalıyken oyun tearing ve lag yapıyor. VSYNC açtığım zaman sorun düzeliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Sistemim Şöyle ;

Ekran Kartı: MSI AMD Radeon RX 480 8 GB

İşlemci: Intel Core i5 4590 3.30 GHZ

RAM: 12 GB

Arkadaşlar oyunda kasma sorunu yaşıyorum. Oyunu internetten indirdim. Orta grafikte 35-40 FPS alıyor kalabalık yerlerde. Kapalı yerlerde 50-60 FPS Alıyor. 30'un altına düştüğüde oluyor çok kalabalık yerlerde. Bir de VSYNC ayarı kapalıyken oyun tearing ve lag yapıyor. VSYNC açtığım zaman sorun düzeliyor.
Oyun sıkıntılı. Keşke indirmeden önce sorsaydın.

Youtube'da Benim aynı sistemle en yüksek ayarlarda 60 FPS oynayan var. Rise Of The Tomb Raider oyununu bile orta grafikte anca rahat oynayabildim. O oyundamı optimazsyon sorunlu ?
Tom Raider'de sıkıntı yok. Ama Unity sıkıntılı araştır bence.

Sizde yazılımsal bir sorun var bence. Driver kontrol edin. O FPS normal değil.
Ben R9 380 ile Nvida özel ayarlar kapalı şekilde 40-50 FPS alıyorum çok kalabalıkta 40 civarına düşüyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı