RX 480 beklenmeli mi?

Yiğit_Wcards

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben ayın 17'sinde bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak MSI R9 390'ı tercih edecektim, fakat RX 480 ay sonu çıkıcak diyorlar. Sizce beklemeli miyim vatan'da 390'nın fiyatı da baya ucuzladı. Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
az güç tüketmesi , r9 390 ve 390x'den tahminen daha ucuz olması şuanki durumundan bile.
Daha fazla performans vermesi, yeni nesil olması , daha fazla overclock imkanı , daha az ısı derecesi.

Ben bekliyorum R9 390 almıştım. 2 hafta önce filan iade ettim..

Çünkü RX 480 çıkacak. Ben msi modelini 1400 küsüre almıştım. Bu yüzdende işlemcimden kısmak zorunda kalmıştım.RX 480 8GB modelinin max. 1100 liraya satışa çıkacağını düşünürsek 200-300 lira daha ekliyip i5 6600 bile alabilirim. Üstelik yeni çıkan ekran kartının güncellemeleri, düşük tdp değeri , daha fazla overclock imkanı sunması , gtx 980e yakın veya daha fazla performans sunması...
4-5 yılda bir bilgisayar alan biri olarak söylüyorum. Parayı biriktirmek ve harcamak o kadar kolay değil. O yüzden iyi düşünüp iade ettim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı