RX 480 beyaz ekran ve HDD ışığı sönmesi

Burdan açabilirsin. Masaüstünde sağ tıklayıp Radeon Ayarlarına girin. Sonra Ekran sekmesinde Virtual super resolution'u açın.
Eki Görüntüle 225993
Eve gidiyorum şimdi hemen deneyeceğim

Denedim PC çözünürlüğünü 2k yaptım Project Cars i açtım grafik ayarları menüsüne girerken yine attı

ya koskoca forumda sizden başka kimse neden yardımcı olmuyor. Gerekirse servis ücreti ödemeye bile razıyım ayağınıza da gelirim yeter ki biri yardımcı olsun bıktım kaç gündür

Memtest ile bellekleri uzun süre test edin. Sonra HDD Tune ile HDD test edin. En sonda Furmark ile ekran kartını zorlayın. Dediklerimi sırayla yapın sonucu yazarsınız. Büyük ihtimal ekran kartın bozuk.

Memtest ile bellekleri uzun süre test edin. Sonra HDD Tune ile HDD test edin. En sonda Furmark ile ekran kartını zorlayın. Dediklerimi sırayla yapın sonucu yazarsınız. Büyük ihtimal ekran kartın bozuk.
Hocam hdd tune ile test yaptım komple yeşil. Furmark ile 2k ve 1080p test ettim 60 derece civarında fakat ilk yaptığım testte grafik donmuştu ikinci testte bu sonucu aldım memtest ise hemen yapıyorum

Memtest büyük ihtimal temiz çıkacak sen en iyisi ekran kartını garantiye yolla zaten yenisi gelir. Çok düşük bir ihtimal anakartta sorun olabilir ama %90 ekran kartın bozuk. Başka kart varsa deneyebilirsin.

Memtest büyük ihtimal temiz çıkacak sen en iyisi ekran kartını garantiye yolla zaten yenisi gelir. Çok düşük bir ihtimal anakartta sorun olabilir ama %90 ekran kartın bozuk. Başka kart varsa deneyebilirsin.
Memtest temiz çıktı sildiğim GTA5 i tekrar yüklüyorum asıl sorun onda çıkıyordu. Birde az önce Project Cars denedim resimdeki gibi hata penceresi çıktı

Memtest temiz çıktı sildiğim GTA5 i tekrar yüklüyorum asıl sorun onda çıkıyordu. Birde az önce Project Cars denedim resimdeki gibi hata penceresi çıktı

Ekran kartında sorun var gibi gözüküyor. Başka kart ile deneyin veya direk garantiye verin. Furmark testini bir daha yapın bakalım yine hata veriyor mu ?

İstanbulda olsaydım kesin gelirdim yanına, böyle gizemli sorunları seviyorum ancak malesef bursadayım.
Dedikleri gibi ekran kartını gönder yenisini al deneme imkanın varsa da başka bir ekran kartı ile dene. Sen sinir olcağına gönder onlar sinir olsun.

Furmark testini tekrarladım iki kere denedim ikisinde de %50 göremeden dondu testte birinde reset atmak zorunda kaldım. Birde başka bir forı da herkez remlerin uyumsuz olduğunu söylüyor siz ne dersiniz.

Anakart ASUS B350M-A PRIME
ram TEAM DELTA 2x4 GB 3000 Mhz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…