RX 480 beyaz ekran ve HDD ışığı sönmesi

Bence sizin sorun anakartta da olabilir yada bios guncellemesi yaparken bir haller oldu. Isterseniz anakarti da garantiye gonderin.
Cuma günü aldığım yere teknobiyotike götüreceğim fakat ümidim yok kendileri söyledi konu AMD olunca bizim de fazla bilgimiz yok dediler en son gittiğimde

Cuma günü aldığım yere teknobiyotike götüreceğim fakat ümidim yok kendileri söyledi konu AMD olunca bizim de fazla bilgimiz yok dediler en son gittiğimde
Ben de sistemimi teknobiyotikden toplamistim mavi ekran sorunum vardi o bitti simdi directX error almaya basladim. En kotu asus servisine gonderirsin. My asus diye bir uygulama var telefona indirip teknik destek ve yardim alabiliyorsun. Urununu kaydedersin oradan bi denersin olmadi. Bu arada ram icin dram oc profile (D.O.C.P.) denedin mi? Forumda bahsetmisler intel icin XMP var fakat AMD icin boyle bir islem yok onun yerine asus anakartlarda dram oc profile var. Aklima gelmisken soyleyeyim dedim.

Ben de sistemimi teknobiyotikden toplamistim mavi ekran sorunum vardi o bitti simdi directX error almaya basladim. En kotu asus servisine gonderirsin. My asus diye bir uygulama var telefona indirip teknik destek ve yardim alabiliyorsun. Urununu kaydedersin oradan bi denersin olmadi. Bu arada ram icin dram oc profile (D.O.C.P.) denedin mi? Forumda bahsetmisler intel icin XMP var fakat AMD icin boyle bir islem yok onun yerine asus anakartlarda dram oc profile var. Aklima gelmisken soyleyeyim dedim.
Zaten mhz ayarını ordan yaptım fakat dediğim gibi sadece 3000mhz var onda da açmıyor pcyi

Arkadaşlar RAM uyumsuzluğu var diye rami değiştirdim. Anakartın destek listesindeki RAM lerden birini aldım. Format attım (win 10 pro) ve driverleri tekrar yükledim. Sonuç aynı ekran gidiyor ve kasanın önündeki ışık sönüyor. Bu arada dikkat ettim ekran kartının ışığı kırmızı beyaz yanıp sönüyor. Sizce ekran kartında problem olduğu ıspatlandı mı ona göre Asus`a veya Hepsiburada`ya göndereceğim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı