RX 480 + FreeSync Monitör vs GTX 1060 + 60Hz Monitör

Arkadaşlar AMD'nin yaptığı araştırmaya göre satılan ekran kartlarının %90 küsürlük kısmı 300$ bandında imiş. AMD eğer istese zaten Watt başına performansa oynamayıp yine 1080'in karşısına rakip koyarak 750-800$ arası bir ekran kartı çıkartırdı. Şuanki RX400 serisi kartların tamamı F/P ürün. Sırf bu kartları çıkarttı diye AMD'yi, NVIDIA funboyu arkadaşlar merdiven altı üretim yapan bir firma falan zannediyorlar herhalde.

AMD biz ileri düzey kullanıcılara hitap etmediği için ilgi alanımıza girmiyor.

AMD ileri düzeye hitap etmiyor diyor kendisi GTX 1060 kullanıyor gören sancak GTX 1080, GTX 980 Ti, TITAN X falan kullanıyor. Şu arkadaşla daha fazla muhattap olmayın. @JaroxJamaica, @Yusuf Ensar Ertan fanboy arkadaşa gerekli işlemleri yaparsınız artık.

Arkadaş R9 295x2 efsanesinden haberdar değil galiba klasik fanboy işte.

AMD biz ileri düzey kullanıcılara hitap etmediği için ilgi alanımıza girmiyor.

Hiç uğraşmamak en iyi olacaktır.

AMD istese 1080 kartından daha güçlüsünü de yapar. Satılır mı peki ? AMD neden 300$ civarında kart üretiyor hiç sorgulamadın mı karacahil ? Lafım "enfidya" fanboyuna, yanlış anlaşılmasın.

Bende pentium4 ten sonra INTEL'e gıcık oldum, ama şuan ondan daha güçlüsü olmadığını kabul edebiliyorum. Sende NVIDIA için aynısını yap ve ön yargılarından kurtul. 1 ürüne bakıp alayına kötü demek kadar saçma ve cahilce bir şey olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…