RX 480 + FreeSync Monitör vs GTX 1060 + 60Hz Monitör

Şu AMD ile NVIDIA'yı karşılaştıranlar genelde hayali sistem kuranlar. GTX1080 alacak kadar paran varsa neden almayasın ki? Ama şuan ki durumda RX 480 + FreeSync monitör çok daha iyi olur. R9 295X2, Titan X'i geçince NVIDIA fanatikleri susmuştu. Bu arada şuraya Vulkan karşılaştırmalarını bırakayım.

Nvidia elit tabaka diyorsun nvidianında ucuz ürünleri var.Senin yaptığın fanboyluk oluyor.Amd daha f/p ürünler yapıyor.İstese pahalı kartlar da çıkarabilir.

Arkadaşlar bende RX 480'i Freesync monitör ile kullandam mi diye düşünüyorum. O kadar cok tartışma varki ortada cevap yok diye bilirim.
RX480 Freesync 75Hz monitör mü? Yoksa Gtx 1060 75Hz monitör mü?

Sistem
Asus Maximus VIII Hero
Intel I7 6700k
Samsung EVO 850 250GB SSD
Corsair Vengeance LED 3000MHZ CL15

Bu sisteme GTX 1070 gider diyeceksiniz ama ona takilacak monitör 2bin TL aşağı olmayınca durum şuan bu. Freesync, G sync olmadan olmaz diye düşünüyorum bu işler

GTX 1070'e takılacak monitör en az 1000-1200 TL civarında, Asus VG248QE 1080p 144hz monitördür.

Arkadaş çığır açmış. Bu arada Titan X'in rakibi var zaten. Fanboylukta çığır açmışsın. Derhal burayı terk et.

RX 480 DX 12 testlerinde genel olarak önde. İleriye dönüklük bakımından ve Freesync monitörlerin ucuz olması iyi bir avantaj.

RX 480 DX 12 testlerinde genel olarak önde. İleriye dönüklük bakımından ve Freesync monitörlerin ucuz olması iyi bir avantaj.
Sana katılıyorum kardeşim yaklaşık 6 aydır kendimi kasmadan bu sistemi topluyorum hobi haline getirdim bunu degilse bunalıma gireceğim bu hayatta. Ama artik kullanmak istiyorum. GTX 1070 fiyatına RX480 ve 75Hz monitör rahatlikla bulunabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…