Rx 480+FreeSync vs GTX 1060

AMD fanı? AMD fanı değilim fakat şunu belirteyim bir kart 1100-1200 (büyük ihtimal özel soğutmalı fiyatı) bir kart 1500-1600 tl. AMD'nin referans kartları hiç bir zaman adam olamadı gerek R9 390 gerek R9 390X olsun. Ayrıca GTA 5 Nvidia kartlar optimize edilmiş bir oyun. HITMAN gibi oyunlarda bak istersen kaç Fps' miş o fark? Ayrıca biraz mantıklı olursan dediğim şeyi daha iyi anlayabilirsin. Dostum ayrıca 60 Hz monitörde 200fps alsam ne olur almasam ne olur. Bu iki kartında ömrü aynı. İkiside 5 sene sonra oyunları High hatta Medium ayarlarda oynatamayacak. Anladın mı ne demek istediğimi.

Döndünüz, dolaştınız, yine benim tezime geldiniz. Ekran kartı birçok donanımsal ve yazılımsal parametreyi içinde barındırır. Tek bir değere bakarak kart saçilmez. Oynadığınız oyunların listesini çıkartın ve ona göre kendinize kart seçin.

Freesync monitör almanı şiddetle tavsiye ederim.Ben AOC 144 hz freesync monitör ve R9 390 aldım mükemmel oldu.Oyunlar yağ gibi oldu.
FreeSync gerçekten o kadar fark yaratıyor mu? Eğer gözle görülür bir akıcılık yaratıyorsa hiç düşünmeye gerek yok. Ben internette freesync ve G-Sync için çok fark yaratmıyor, olmasa da olur gibi yorumlar görmüştüm. O yüzden kafam karışmıştı. Beni bilgilendirirsen sevinirim.

ViewSonic VX2257-MHD monitörü kullanıyorum. MSI RX 480 GAMING X 8G çıkmasını bekliyorum. Artık sabrım tükenmek üzere :dikkatli:

Yukarıdaki kombinasyonu şiddetle tavsiye ederim. Daha önce R9 380 ile FreeSync deneyimi yaşadım. Harika... Maliyeti düşük 75hz yağ gibi akan oyun deneyimi çok hoş :)

FreeSync gerçekten o kadar fark yaratıyor mu? Eğer gözle görülür bir akıcılık yaratıyorsa hiç düşünmeye gerek yok. Ben internette freesync ve G-Sync için çok fark yaratmıyor, olmasa da olur gibi yorumlar görmüştüm. O yüzden kafam karışmıştı. Beni bilgilendirirsen sevinirim.
Hocam ben aldım ciddi fark var.Böyle bir fark olmasa adamlar neden bunu yapsın ki? Technopat freesync monitör incelemesine bir bakın orda daha iyi anlarsınız.Zaten yeni bir monitör alıcaksanız 75hz freesync monitörler çok hesaplı durum böyleyken freesync desteği olmayan bir monitör almanın pek bir anlamı yok.Bence RX 480 ve freesync monitör al aradaki farkı kendi gözün ile gör sonra ne demek istediğimi çok daha iyi anlarsın.İzmir'de yaşıyorsan buyur gel misafirim ol ve farkı gör.

Son düzenleme:
Monitördeki değişik teknolojiler genelde oyuncular tarafından 2.plana atılıyor. Ekran kartını yüksek alıp geçiyorlar. Ancak 144 hz monitör kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki oyunda monitör ne gösterirse onu görüyoruz. 144 hz inanılmaz fark ediyor. Özellikle online fps oynuyorsan evi arabayı sat al derim. Freesync de bu şekilde fark eden bir teknoloji. Bence değer. 5-10 fps eksik olsun gerekirse. En azından izlerken keyif alabileceğin bir oyun deneyimin olur.

G-sync ne ise Freesync odur. Görüntünün yırtılmasını engelliyor ikisi de. Monitöre Freesync özelliği eklemek ek olarak pahalı bir aparat gerektirmediği için ucuz monitörlerde bile bulabiliyoruz Freesync özelliğini. :) Sana önerim RX 480+Freesync monitör alman. Yukardaki arkadaşın kastettiği monitörü ben de öneririm, gayet iyi.

Pek bir performans farkı yok. İki kart arasında en fazla 5-6 fps oynayacak, dağlar kadar fark olmayacak. Ayrıca ben 1080P 60 Hz monitörde 78 fps alsam ne olacak? 75 Hz 75 Fps almak varken. Misal verdim bu arda belirteyim...

bilgilerinize güvenerek sizleri bu açtığım konuma çağırabilir miyim? yardımcı olmanız adına https://www.technopat.net/sosyal/konu/3000tl-degerinde-gaming-toplama-bilgisayar-oenerin.356562/

Bende AOC'un 24'' 144Hz 1 ms Freesynch monitörünü aldım ve RX480'in özel soğutmalı modellerinin satışa çıkmasını bekliyorum. Ama artık aşırı sıkıldım yani.

Bende AOC'un 24'' 144Hz 1 ms Freesynch monitörünü aldım ve RX480'in özel soğutmalı modellerinin satışa çıkmasını bekliyorum. Ama artık aşırı sıkıldım yani.

Gerçekten de 1060 dan epey önce tanıtılan bir kart 480. 1060 geldi, heryerde her modeli bulunuyor hala 480 bekliyoruz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı