RX 480 için MSI mı? ASUS mu?

Allegro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartında hangisi daha önde? Düşündüğüm ekran kartı RX 480 bu iki firmadan birisine ait olanı almak istiyorum sizce hangisi? Ve neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisi ucuzsa onu al. Kart aynı kart, hiç bir 480 diğerinden 10FPS fazla vermiyor oyunlarda. İncelemelerde 1-2FPS fark görebilirsin onu evde kendin tek tuş ile kapatabilirsin. Görünümünü beğendiğin, fiyatı da bütçene uyan hangisiyse onu al. 3 fan olması kartı 40derece de tutmuyor, 2fanlı olması da kartı 80 dereceye çıkarmıyor.

Sapphire'in yalnız garantisi ile ilgili kötü şeyler duydum, onu Sapphire kullanan ve garantisi ile uğraşmış bir arkadaş söylesin. :D

Şahsen Asus'u tercih ve tavsiye ederim. Gerek servis kalitesi, gerek kullanılan materyaller açısından. MSİ'nda hakkını yememek lazım ama, servis kalitesi berbat. Bu benim edindiğim tecrübelere dayalı fikrim. Siz yine de hangisi hoşuna gidiyorsa onu alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı