RX 480 Marka Önerisi

Bende oluyor. Şimdi Intel skylake mimarisi ile çok yol kat etti. Tekli çekirdek performansında benim I3 ile senin I3 arasında %44'lük bir fark var. Senin işlemci I5 4460 ile rakip. Ama işte benim bu I3'ü aldığım zaman dolar 2.1'di. Biraz da bu yüzden değiştirmek istemiyorum. Ama hala Zen'i beklemedeyim.

Bu benim de aklıma takılmıştı, Sapphire için yabancı forumlarda (reddit, tom's hwguide vs.) çoğu kişi çok ısınıyor ve gürültülü çalışıyor diyor. Testlerde de (sapphire rx 480 review vs. yazınca bulabilirsin) sapphire diğer markaların önünde ısınma olarak. Buna karşılık MSI'dan herkes çok memnun, hem sessiz hem fazla ısınmıyor zaten fanları da kart belirli bir ısıya yaklaşınca çalışmaya başlıyormuş. Diğer markalar hakkında olumlu olumsuz bir şey okumadım.

Bende oluyor. Şimdi Intel skylake mimarisi ile çok yol kat etti. Tekli çekirdek performansında benim I3 ile senin I3 arasında %44'lük bir fark var. Senin işlemci I5 4460 ile rakip. Ama işte benim bu I3'ü aldığım zaman dolar 2.1'di. Biraz da bu yüzden değiştirmek istemiyorum. Ama hala Zen'i beklemedeyim.
Gerçi bende baya ucuza aldım sanırım. :) 325 TL olması lazım. Benim işlemciyle de biraz darboğaz yapıyordu fakat RAM hızını artırdım sorun çözüldü. Tek sıkıntım RAM miktarı yetersiz artık.

Gerçi bende baya ucuza aldım sanırım. :) 325 TL olması lazım. Benim işlemciyle de biraz darboğaz yapıyordu fakat RAM hızını artırdım sorun çözüldü. Tek sıkıntım RAM miktarı yetersiz artık.

Ben 280 TL'ye almışım. Bu fiyata pentium alınıyor şimdi. Aslında pentium'da değil. X4 840 falan. Benim RAM'lerim 1600Mhz olduğu için fazla bir şey yapamıyorum. İdare edebildiği kadar artık. Sonra işte Summit Ridge 5 alırım. X370 Chipset ile 4.4 Ghz'i rahat görürüm diye düşünüyorum. Hızlı birde RAM alacağım. Teşekkürler bu yorum için.

Ben 280 TL'ye almışım. Bu fiyata pentium alınıyor şimdi. Aslında pentium'da değil. X4 840 falan. Benim RAM'lerim 1600Mhz olduğu için fazla bir şey yapamıyorum. İdare edebildiği kadar artık. Sonra işte Summit Ridge 5 alırım. X370 Chipset ile 4.4 Ghz'i rahat görürüm diye düşünüyorum. Hızlı birde RAM alacağım. Teşekkürler bu yorum için.
Önemli değil. :) Kendim denedim baya etkisi oluyor RAM hızının işlemciye. :)
Örnek video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten öyle çözüyorum fakat işte CPU kullanan uygulamalarda sıkıntı büyük oluyor. Mesela GTA V'de 2K yüksek ayarlarda 60-30 FPS arası değerler görüyorum. Mirror's Edge Catalyst oynamayı baya seviyorum 2K oynuyorum. İşlemcim iyi olsaydı 1080P'de 144 FPS görmeye çalışırdım. Şu ana kadar en iyi performans aldığım oyun Rainbow Six Siege 90 ile 150 arası FPS alıyorum ultrada.
Kardeş Rainbow Six Siege'de nicknamein nedir? Senle oynayalım mı?
Benim:HANG_ON_MY_BACK

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı