RX 480 marka seçimi

AMD Yazılım desteği ile GTX1060'ı tarihe gömecek deniyor lakin yazılımı ne zaman piyasaya sürerler bilmiyorum. Bence RX480 çok başarılı bir kart . 2 ay kadar kullandım. Eğer bulabilirseniz MSI olanını almak gerekiyor. Sapphir RX 480, daha sistem boştayken +55 C de çalışıyordu benim sistemimde. MSI'ın çift fan çözümleri , özellikle gaming serilerinde çok iyi verim sağlıyor.

Msi'dan memnunmusunuz? Asus marka r9 280x ekran kartım arızalıydı servis iade kararı verdi, bende rx480 almayı planlıyorum. İki marka arasında kaldım bende cuma günü yeni kart alacağım.

MSI alabilirsiniz, ben çok memnunum (RX 480), tek pişmanlığım 8GB almamış olmam. Bir kere soğutması çok iyi, kart hiç ısınmıyor. Belirli bir dereceye kadar fanları hiç çalıştırmamak mümkün ama ben %10'da çalıştırmama rağmen boşta 30 dereceyi geçmiyor. Attila TW oynarken de saatlerce açık kalmasına rağmen ortalama 55 derece civarında sıcaklık. Tasarımı da şık.

MSI alabilirsiniz, ben çok memnunum (RX 480), tek pişmanlığım 8GB almamış olmam. Bir kere soğutması çok iyi, kart hiç ısınmıyor. Belirli bir dereceye kadar fanları hiç çalıştırmamak mümkün ama ben %10'da çalıştırmama rağmen boşta 30 dereceyi geçmiyor. Attila TW oynarken de saatlerce açık kalmasına rağmen ortalama 55 derece civarında sıcaklık. Tasarımı da şık.
Benimde aklımda msi var 2 gün içinde kararımı vermem gerek yorumunuz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı