Değmez.Anlamadığım taraf şu 150-200 Tl vermeye değer mi ? 5-6 fps için.
Değmez.Anlamadığım taraf şu 150-200 Tl vermeye değer mi ? 5-6 fps için.
Hocam Nvidia resmen konsollar gibi iş yapıyor bence. Ekran kartı uygun performanslı oluyor ama bir oyunda 70 FPS veren kartı V-SYNC ile kullanacaksan 30 FPS alabiliyorsun. O 70 FPS'i yırtılma olmadan kullanmak içinde bir G-YSNC monitör lazım fiyatlarda ortadaBen GTX 1060 kullanıyorum. Ebrar bilgisayarda MSI GAMİNG X bile 1253 lira kaçırma derim. Çünkü RX 480'ten yaklaşık %15 daha performanslı.
Bende geçen haftaya kadar beklemiştim ama o kadar sıktı ki sabrım taştı temmuz'dan 1 hafta sonra çıkacak 1 hafta bekleyin rahat edin dediler bekledik temmuzun 21'inde 15 gün bekleyin uzun vadeli olsun dediler bekledik ağustos başı piyasada dediler bekledik ağustosun ilk haftası dediler bekledik en son MSİ kendi sitesine 15 ağustos'ta piyasada yazdı o zamana kadar da bekledik sonra belki yetiştiremediler diye bir kaç gün daha bekledik sonra gidip söve söve GTX 1060 aldım rahatım freesync bir monitörün varsa rx 470 al yoksa gtx 1060'a yönel.Anlamadığım taraf şu 150-200 Tl vermeye değer mi ? 5-6 fps için.
Hocam bende bundan bahsediyorum zaten, Rx 470 8 gb'ye gücü yetmez diye korkuyorum. Rx 480'ni asıl bekleme amacım bu.Fazla bellek iyidir fakat o kart o belleğin hepsini harcamaya gücü yetermi tartışılır. Bütçe sıkıntın var ise 4GB alabilirsin. 8GB için başka parça alacaksan kısmamanı öneririm.
Hocam Nvidia resmen konsollar gibi iş yapıyor bence. Ekran kartı uygun performanslı oluyor ama bir oyunda 70 FPS veren kartı V-SYNC ile kullanacaksan 30 FPS alabiliyorsun. O 70 FPS'i yırtılma olmadan kullanmak içinde bir G-YSNC monitör lazım fiyatlarda ortada![]()
8GB ın yarısını zor doldurur 1080p'de eğer bütçen varsa 8GB yoksa 4GB.Hocam 8 gb modelini almak istiyorum. Rx 470 8 gb'yi kaldırabilir mi ?
Benim monitörle aynı bütçen varsa msi gtx 1060 almalısın 1200TL civarlarına bulabilirsin ben sinerjiden 1245TL'ye aldım.Asus 23.6" VP247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör monitörüm bu
Hocam bence siz de düzeltin. [emoji4]Benim monitörle aynı bütçen varsa msi gtx 1060 almalısın 1200TL civarlarına bulabilirsin ben sinerjiden 1245TL'ye aldım.
Ayrıca yazıyı düzeltmessen moderatörler ateş edebilir haberin olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.