RX 480 Ortalama Kaç W Güç Tüketir?

NVIDIA bitti derken? Neye göre bitti, kime göre bitti? AMD'nin, üst seviyede NVIDIA'nın karşısına konumlandıracak kartı yok daha. :D 5.5T derken?
Derdiniz nedir? Kaç ay önce kapatılmış konu. Nvidia o sırada ne çıkarmıştı bir bakın, 980'i vardı üst seviye için 1080 yoktu daha. İşiniz yok eski konulara bakıyorsunuz.

Amd F/P ürünleri, Nvidia ise üst düzey oyuncu kartları yapıyor.Amd'de gerekse o kadar yükselebilir sanırım.

Sent from my SM-A510F using Technopat Sosyal mobile app
Üst seviyelerde rakip ürün koyucak VEGA ile ama konu o değil. Tarihe bakmadan iş olsun diye yorum bu.

600w psu ile kullanıyorum ama internette kartın güç konusunda sıkıntıları olduğu yazıyor ve oc yaptıktan sonra ben de bu olaya tanık oldum. Kartın 220W üstünü görmesi ve ardından ekranın gidip pcnin donması gibi. OC olmadığında ise max sınır olan 150w ile değil 180'lere kadar gittiği gibi... Dikkat edilmesi gereken bir kart.
ShadowPlay için bir yandan Nvidia düşünüyorum, bir yandan da AMD.

Amd'nin ReLive Programı da Nvidia ShadowPlay'in alternatifidir. Daha 2 ay öncesine kadar ben de Nvidia kullanıyordum ve şimdi iki kayıt programı arasında fark yok gibi duruyor.

600w psu ile kullanıyorum ama internette kartın güç konusunda sıkıntıları olduğu yazıyor ve oc yaptıktan sonra ben de bu olaya tanık oldum. Kartın 220W üstünü görmesi ve ardından ekranın gidip pcnin donması gibi. OC olmadığında ise max sınır olan 150w ile değil 180'lere kadar gittiği gibi... Dikkat edilmesi gereken bir kart.

Amd'nin ReLive Programı da Nvidia ShadowPlay'in alternatifidir. Daha 2 ay öncesine kadar ben de Nvidia kullanıyordum ve şimdi iki kayıt programı arasında fark yok gibi duruyor.
Hangi modeli kullanıyorsun? Açıkçası bende 470 var ve O.C'lu durumda olmasına rağmen 110 120W'ları geçmedi. Msi GamingX modelini kullanıyorum. Şimdi bakmaya üşendim ama yanlış bilmiyorsam zaten 1 adet 8pin ile çalışıyor yani istese de 220W çekemez.

Hangi modeli kullanıyorsun? Açıkçası bende 470 var ve O.C'lu durumda olmasına rağmen 110 120W'ları geçmedi. Msi GamingX modelini kullanıyorum. Şimdi bakmaya üşendim ama yanlış bilmiyorsam zaten 1 adet 8pin ile çalışıyor yani istese de 220W çekemez.
Battlefield 4 Ultra ayarlarda, Şangay'da heli farm yaparken 220W gördüm. Battlefield 1'de ise 180W altı görmedim zaten. Kart 1303 Mhz Çekirdek, 2000Mhz Bellek hızına sahipken ben her ikisine de +200Mhz ekleyip biraz mV verdim.
1534848685680.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı