RX 480 Sistem 5-6 Yıl İdare Eder Mi?

ForquesT

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Rx 480 + 1080p bir monitör 5-6 yıl idare eder mi? Etmezse şayet 1070 + 2k monitör alacağım. Amacım f/p iyi olması ve uzun ömürlü olması.

Bir de screen tearing'in asıl nedeni nedir? İlla g-sync veya freesync'lı bir monitör mü almamız lazım bu problemle karşılaşmamak için yoksa başka şekilde de önüne geçilebilir mi v-sync'ı açmak dışında?

Ne 1070 ne de rx480 o kadar gitmez. Ultra takıntınız yok ise 5-6 yıl kullanabilirsiniz ama. 970/980/rx480/r9 290 gibi kartlar 2-3, 1070/1080 ise 3-4 yıl ultrada gider diye düşünüyorum.

Şu anda hiç bir şey belli değil, yarına kim öle kim kala. O zamana kadar nasıl grafikteki oyunlar çıkacak bilemiyoruz. Kimse şu anda size '' Şu kadar zaman götürür.'' diyemez. Madem para sıkıntısı yok, GTX 1070 + 2k monitör alıp keyfinize bakın.

İlk 3 yıl ultra-high gider sonrası Allah'a emanet. :D (gtx1070'li sistem için 2 yıl derim çünkü monitörün çözünürlüğü yüksek.)

6 yıl önce ekran kartı almaya karar verdim bilgisayarcım ''zotac 9500 gt'' önerdi sordum bu kart kaç yıl oyun oynatır diye dediki ''bu kart seni 4 - 5 yıl oyunları sorunsuz oynarsın dedi 1 sene sonra hiçbir oyunu açmaz oldu şimdiki kartlar öylemidir bilmem ama bendeki Amd firepro 1 yıl önceki oyunları ultrada 80 fps'de oynatırken şimdi medium'da oynuyorum sanırım kartın kalitesi oyunlara göre iyi geceler.

6 yıl önce ekran kartı almaya karar verdim bilgisayarcım ''zotac 9500 gt'' önerdi sordum bu kart kaç yıl oyun oynatır diye dediki ''bu kart seni 4 - 5 yıl oyunları sorunsuz oynarsın dedi 1 sene sonra hiçbir oyunu açmaz oldu şimdiki kartlar öylemidir bilmem ama bendeki Amd firepro 1 yıl önceki oyunları ultrada 80 fps'de oynatırken şimdi medium'da oynuyorum sanırım kartın kalitesi oyunlara göre iyi geceler.
Aynı kartı ben kullanıyordum 1 ay önce ekran kartı bozulduğundan bilgisayarda gitti. Ben hiç yüksek boyutlu oyun oynattığını hatırlamıyorum o kartın. Sadece LOL MT2 falan oynadım. :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı