RX 480 sistem alınır mı?

Satıcı testten yana değil telefon ile konuştum gereksiz voltaj veriyor yoruyor bilgisayarı dedi haklı mı? Testi nasıl yaptırtabilirim sizce.

Bu işte bir şey var içime kurt düştü bilgisayardan anlayan biri böyle bir şey demez hem bir şey olsa sistem kapatır kendini zaten test yaparsan alırım de.

Bu işte bir şey var içime kurt düştü bilgisayardan anlayan biri böyle bir şey demez hem bir şey olsa sistem kapatır kendini zaten test yaparsan alırım de.
Biz anlaştık adamla hafta sonu csgo oyun testi yapıcam. Oyun testinden sonra furmark yaptırmazsa almamalı mıyım?

Bakın, "Furmak kartı gereksiz yere voltaj veriyor ve mosfetlefi zorluyor" demiş. Mosfetlefi ne olduğu hakkına hiçbir fikrim yok bu mosfetlefi dediği şey doğru mudur?

Son düzenleme:

Hayır doğru değil. Kartın zaten voltaj sınırı olur onu geçmez. İyi sallıyor arkadaş.

Hayır doğru değil. Kartın zaten voltaj sınırı olur onu geçmez. İyi sallıyor arkadaş.

Bilgili biri olduğunu sanmıyorum sadece mantıklı söylediği şey ekran kartı ve CPU'nun sıcaklıklarını söyledi onlarda normal 60⁰ imiş.
Yanıtınız için teşekkürler. Bakmaya gittiğimde FurMark yaptırmaya çalışacağım. Dediğim gibi bir maç (veya yarı maç) cs go oyun testi yeterli olmaz mı? Ben maximum gta V veya Rdr2 oynarım.

CS:GO test oyunu değil. RDR 2 daha çok zorlar VRAM'leri. PC de daha ağır oyun varsa onunla deneyin.

CS:GO test oyunu değil. RDR 2 daha çok zorlar VRAM'leri. PC de daha ağır oyun varsa onunla deneyin.
Tek cs:go oynadığını söyledi ve ssdye oyun yükleyip getirip deneyebilirsiniz diye söyledi. Elimde bilgisayar yok ne yapmamı önerirsiniz anca arkadaşın var.

Farklı bilgisayardan SSD'ye yükleyip o bilgisayarda açabilir miyim oyunu veya setup falan ne yükleyebilirim o şekilde?

Eğer oyun orijinalse diğer PC de Steam veya Epic artık nereden alındıysa onun hesabını ister. Şahsen bu tarz bir durumda crack bir oyunu yükler SSD'ye kurar orada denerdim.

Eğer oyun orijinalse diğer PC de Steam veya Epic artık nereden alındıysa onun hesabını ister. Şahsen bu tarz bir durumda crack bir oyunu yükler SSD'ye kurar orada denerdim.
Crackli hangi oyunu yüklememi önerirsiniz, eğer furmark testi yaptırmaz ise, hani bu oyunu oynatıyorsa furmarka gerek yok tarzı

Aslında bu kadar uğraşmaya gerek yok bir FurMark testi yapsın ne o öyle yok SSD getir yok şunu getir FurMark yapsın i 10 dk bakdın sıcaklık iyi sıkıntı yok zaten hadi diğelim voltaj yüklendi ki olmaz zaten sonuçlar normalse sen alacaksın adam mı kullanacak hayret bir şey voltaj sınırı diye bir şey var.

Dostum haklısın, çok teşekkürler dediklerini birleştirip satıcıya söylerim büyük ihtimalle testi kabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…