RX 480 sistem için AOC 21.5" FreeSync nasıldır?

Lettey

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Bir tane sistem topladım kendime. Resimde sistemi görebilirsiniz. Monitör olarakta AOC 21.5" FreeSync 1ms 75 Hz alacağım. Naçizane tavsiyede bulunursanız yarın sipariş edeceğim sistemi.
IMG_2278.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki arkadaşlar Sistem nasıl bilgi verebilir misin ? İyi bir sistem olmuş mu ?

Bu konu yanlış anlaşılmış moderatör tarafından konu kilit lütfen.

Sistem olarak benim düşünceme göre kasa biraz fazla pahalı gibi ama kasa tercihleri kişiden kişiye değişim gösterebilir onun dışında sistem güzel. Tabi kullanımınıza göre değişebilir belki ama SSD biraz düşürülüp HDD eklemeside olabilir. Eğer sistemi toplamadıysanız monitör dahil bütçenizi belirtir ve yeni konu açarsanız daha çok yardımcı olabiliriz.

Sistem olarak benim düşünceme göre kasa biraz fazla pahalı gibi ama kasa tercihleri kişiden kişiye değişim gösterebilir onun dışında sistem güzel. Tabi kullanımınıza göre değişebilir belki ama SSD biraz düşürülüp HDD eklemeside olabilir. Eğer sistemi toplamadıysanız monitör dahil bütçenizi belirtir ve yeni konu açarsanız daha çok yardımcı olabiliriz.
Kasa olayını bende düşündüm ama bunun yerine pencereli kasa ne alabilirim bilemedim. Birde ileriye dönük olmasından dolayı bunu tercih ettim. SSD olayına gelecek olursak taşınabilir HDD var elimde bir tane bilgisayarsa fotoğraf video şarkı saklama huyum yoktur. Oynayacağım oyunlar toplamı taş çatlasa 120 GB yi geçmez bu yüzden bunu tercih ettim kötü mü olmuş ?
Ekran olarak AOC 21.5" 1ms 75Hz FreeSync alacağım. Totalde hepsi 6.000 turuyor hocam

Kötü olmasından değil belki bütçeniz dahilinde GTX1070'li sistem toplanabilir bu yüzden demiştim. Kasa olarak NZXT S340 modeline bakabilirsin. 120 GB geçmez derseniz 240 GB SSD de işinizi görebilir. 6000 TL bütçeye monitör dahil GTX 1070'li sistem toplanabilir bilgisayarıma geçince sistemi toplayıp paylaşırım.

Kasa çok fazla bence bu sistem için. Oraya fazla para yatırmak yerine fonksiyonel bileşenleri yükseltme yoluna gidebilirsiniz (monitör, işlemci, ekran kartı gibi). Zaten pratikte size pek bir performansta getirmeyecek. Aerocool Aero800 tavsiye ederim. PSU saklama haznesi, geniş bir penceresi, 4 adet usb portu var. Gayet hoş, estetik bir kasa.

Kasa çok fazla bence bu sistem için. Oraya fazla para yatırmak yerine fonksiyonel bileşenleri yükseltme yoluna gidebilirsiniz (monitör, işlemci, ekran kartı gibi). Zaten pratikte size pek bir performansta getirmeyecek. Aerocool Aero800 tavsiye ederim. PSU saklama haznesi, geniş bir penceresi, 4 adet usb portu var. Gayet hoş, estetik bir kasa.
Aynen

Ya güzel diyorsunuz ama RX 480 , 1060dan daha iyi. Burada marka savunması yaptığınızı düşünüyorum. Sırf NVIDIA diye onu tercih etmem. Kasayı kıssam 300 lira artar belki. Onla da hangi bileşeni artırabilirim ki. Belki sistemi biraz daha ileride toplarsam GTX 1080 alırım.
Zaten 2017ilk çeyreğinde Ryzen ve KabyLake çıkacak. Ben alana kadar çıkarsalar o bileşenleri baz alarak bir sistem toplayabilirim gibi

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı