RX 480 sistem ne kadar eder?

Messiahx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Power Boost 4 fanlı kasa, RX480 4 GB Nitro ekran kartı, Cylon 500W Power, Core2 Quad Q8300 işlemci bir de ASUS'un eski bir anakarti var DDR3, 8 GB RAM son olarak. Kaça gider satmaya çalışsam?

7-7.5 civarında koyun pazarlık payı bırakmış olursunuz ekran kartı değerli bir kart ama ayni şeyi diğer parçalar için söyleyemem.

7-7.5 civarında koyun pazarlık payı bırakmış olursunuz ekran kartı değerli bir kart ama ayni şeyi diğer parçalar için söyleyemem.
Hocam saçmalamayın, LGA 775 sistem bu AM4 değil. Ekran kartıda 1500TL filan civarı değer.

Arkadaşlar Power Boost 4 fanlı kasa, RX480 4 GB Nitro ekran kartı, Cylon 500W Power, Core2 Quad Q8300 işlemci bir de ASUS'un eski bir anakarti var DDR3, 8 GB RAM son olarak. Kaça gider satmaya çalışsam?
HDD, SSD varmı?

Son düzenleme:
Hdd var gb miydi neydi unuttum.
Sadece HDD var, tamam. 500GB baz alıyorum.
3500TL ederi sayılır, 4000TL'ye koyup, pazarlık ile satmayı deneyebilirsiniz ama alıcısı çıkmaması çok olası. Malum ekran kartı ve kasa+psu fiyatı şişiriyor sadece. (Kasa ışıklı, yeni tip varsaydım.)
En kötü parçalayıp satarsınız tek tek.

Son düzenleme:
Sadece HDD var, tamam. 500GB baz alıyorum.
3500TL ederi sayılır, 4000TL'ye koyup, pazarlık ile satmayı deneyebilirsiniz ama alıcısı çıkmaması çok olası. Malum ekran kartı ve kasa+psu fiyatı şişiriyor sadece. (Kasa ışıklı yeni tip varsaydım.)
En kötü parçalayıp satarsınız tek tek.
Tamam hocam teşekkür ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı