RX 480 sistem Rust oynatır mı?

Oyunu ilk yüklediğim zaman harddiske yüklemiştim yaptığım en kötü hataymış bir oyun 30 dk da açılır mı abartmıyorum açmaya tıklıyordum sonra içeri falan gidiyordum yani ssd gerçekten şart birde 8 gb ram eklerseniz büyük ihtimalle oynarsınız ben apu sistemle rahat rahat oynuyorum.

8 le oynarsınız ama can çekişerek hocam sunucu şekline göre RAM gereksinimi artıyor ben olsam hemen 1 8 daha alırdım YouTube'a 8 vs 16 GB yazın izleyin Rust için.

16 GB RAM test videolarına bakarsa 15GB RAM kullanıldığını görür. 8 GB RAM ile oynarsa 7.5 GB RAM falan kullanıyor sınıra yaklaşıyor.

Bu ay büyük ihtimal RAM alamam sdd var zaten sistem de bi dahaki ay alabilirim RAM 8 gb RAM ile de hiç oynanmaz mı yani

Bu ay büyük ihtimal RAM alamam sdd var zaten sistem de bi dahaki ay alabilirim RAM 8 gb RAM ile de hiç oynanmaz mı yani
Genel olarak eksiği RAM diyorsunuz yani dimi RAM alırsam akıcı şekilde oynayabilirim

Bu ay büyük ihtimal RAM alamam SSD var zaten sistem de bir dahaki ay alabilirim RAM 8 GB RAM ile de hiç oynanmaz mı yani.

Hocam boş sunucuya girerseniz idare eder. Diğer oyuncularla rekabet içine girerseniz resmen işkence kendimden biliyorum.

Hocam boş sunucuya girerseniz idare eder. Diğer oyuncularla rekabet içine girerseniz resmen işkence kendimden biliyorum.
Hocam zaten oyunu ilk kez oynucam boş sunucuda öğrenirim sonraki ayda RAM alırım 16 gb RAM olursa akıcı şekilde oynanır diyorsunuz yani

Bu ay büyük ihtimal RAM alamam SSD var zaten sistem de bir dahaki ay alabilirim RAM 8 GB RAM ile de hiç oynanmaz mı yani.

Genel olarak eksiği RAM diyorsunuz yani değil mi RAM alırsam akıcı şekilde oynayabilirim.

Sistemi ne kadara alacaksınız belki daha iyi bir sistem öneririz çünkü sistem bayağı eski ve işlemci aşırı zayıf.

Genel olarak eksiği RAM diyorsunuz yani dimi RAM alırsam akıcı şekilde oynayabilirim
grafikleri kısarsanız büyük ihtimal 16 gb ram ile 60 fps üstü alırısnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…