Minimum 8 RAM diyor hocam Steam'de.
Hayır 10 diyor. Eskiden 8 idi oyun ağırlaştı zaten ağır bir oyun.
Bellek: 10 GB RAM.
8 le oynarsınız ama can çekişerek hocam sunucu şekline göre RAM gereksinimi artıyor ben olsam hemen 1 8 daha alırdım YouTube'a 8 vs 16 GB yazın izleyin Rust için.
Bu ay büyük ihtimal RAM alamam sdd var zaten sistem de bi dahaki ay alabilirim RAM 8 gb RAM ile de hiç oynanmaz mı yaniOyunu ilk yüklediğim zaman harddiske yüklemiştim yaptığım en kötü hataymış bir oyun 30 dk da açılır mı abartmıyorum açmaya tıklıyordum sonra içeri falan gidiyordum yani ssd gerçekten şart birde 8 gb ram eklerseniz büyük ihtimalle oynarsınız ben apu sistemle rahat rahat oynuyorum.
Genel olarak eksiği RAM diyorsunuz yani dimi RAM alırsam akıcı şekilde oynayabilirimBu ay büyük ihtimal RAM alamam sdd var zaten sistem de bi dahaki ay alabilirim RAM 8 gb RAM ile de hiç oynanmaz mı yani
Bu ay büyük ihtimal RAM alamam SSD var zaten sistem de bir dahaki ay alabilirim RAM 8 GB RAM ile de hiç oynanmaz mı yani.
Hocam zaten oyunu ilk kez oynucam boş sunucuda öğrenirim sonraki ayda RAM alırım 16 gb RAM olursa akıcı şekilde oynanır diyorsunuz yaniHocam boş sunucuya girerseniz idare eder. Diğer oyuncularla rekabet içine girerseniz resmen işkence kendimden biliyorum.
Bu ay büyük ihtimal RAM alamam SSD var zaten sistem de bir dahaki ay alabilirim RAM 8 GB RAM ile de hiç oynanmaz mı yani.
Genel olarak eksiği RAM diyorsunuz yani değil mi RAM alırsam akıcı şekilde oynayabilirim.
4800 alıcağımSistemi ne kadara alacaksınız belki daha iyi bir sistem öneririz çünkü sistem bayağı eski ve işlemci aşırı zayıf.
grafikleri kısarsanız büyük ihtimal 16 gb ram ile 60 fps üstü alırısnız.Bu ay büyük ihtimal RAM alamam sdd var zaten sistem de bi dahaki ay alabilirim RAM 8 gb RAM ile de hiç oynanmaz mı yani
Genel olarak eksiği RAM diyorsunuz yani dimi RAM alırsam akıcı şekilde oynayabilirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.