RX 480 sistem toplama

Blowesalp

Hectopat
Daha fazla  
Konuya geleyim alttaki kasayı toplayacağım yarın vatan'dan. Şimdi baktım vatanın sitesinde 8 GB'lik değil de 4GB'lik ekran kartı falan var. Sıkıntı yaşamak istemiyorum. İstediğim parçaları bulup getirtirler mi? 200 TL koy üstüne şunu ekle tarzı önerileriniz varsa duymak isterim. Veya 4K'ya daha güzel RX 480'li sistem toplanirsa vatan PC'den toplayıp atarsanız sevinirim. Ha bir de bu benim sistem çok isinir mi? Güç kaynağı yeterli mi?
Screenshot_20170219-143726.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuya geleyim alttaki kasayı toplayacağım yarın vatan'dan. Şimdi baktım vatanın sitesinde 8 GB'lik değil de 4GB'lik ekran kartı falan var. Sıkıntı yaşamak istemiyorum. İstediğim parçaları bulup getirtirler mi? 200 TL koy üstüne şunu ekle tarzı önerileriniz varsa duymak isterim. Veya 4K'ya daha güzel RX 480'li sistem toplanirsa vatan PC'den toplayıp atarsanız sevinirim. Ha bir de bu benim sistem çok isinir mi? Güç kaynağı yeterli mi?
Eki Görüntüle 221597
Şuanda vatanda 1052 lira ekran kartı sende neden öyle.
MSI RX480 GAMING X 8G 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

Samsung 850 veya 750 evo nun okuma yazma hızları daha yüksek fiyatta pek fark yok.
Samsung 120GB 750 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD
Samsung 120GB 850 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı