RX 480 Sistem Toplama

Anakart ve PSU'yu iade edin.

Anakartı Z270 yapın.

PSU'yu ise Corsair, XFX, High Power, Aerocool gibi markalardan alın.

Bunlar dışında fena sistem değil. Bundan sonra almadan önce konu açınız.

Bu arada 6000 TL monitör hariç ise GTX 1080 ile bir sistem toplanabilirdi...

Hepsini iade edersen Hepsiburada üzerinden %15 KDV indirimi ile 7000Tl bir sistem toplarsın ve 6000Tl ye alırsın. Gtx 1080 rahat alınabilir.

Arkadaşların yorumlarına katılıyorum. Sizin şuan ki durumunuz; 3 liraya 5 köfte alabiliyorken, 3 liraya 2 köfte almışsınız. Yani performans ve kalite bakımından çok üst düzey bir sistem toplanabilirken, orta seviye sayılabilecek bir sistem almışsınız. Ve parça seçimlerinde bana göre ufak hatalarınız olmuş ve bu yüzden bütçenize göre dengesiz bir sistem olmuş.

anakartta ki degişiklik diye bahsettiginiz şey oc destegi olan bir anakart almamı tavsiye ettiginiz için degilmi? birde bu sistemi kendime kurmuyorum bir arkadas kendi özelliklerini belirledigi icin bunu aldım kişinin tek hedefi kasmadan ve donmadan istedigi oyunu oynayabilmek size göre degiştirmese bile bu şekildeki bir sistemle kasmasız ileriye dönük olarak oyun oynayabilirmi ?

anakartta ki degişiklik diye bahsettiginiz şey oc destegi olan bir anakart almamı tavsiye ettiginiz için degilmi? birde bu sistemi kendime kurmuyorum bir arkadas kendi özelliklerini belirledigi icin bunu aldım kişinin tek hedefi kasmadan ve donmadan istedigi oyunu oynayabilmek size göre degiştirmese bile bu şekildeki bir sistemle kasmasız ileriye dönük olarak oyun oynayabilirmi ?

Evet kasmadan oynayabilir lakin tam gücünü serbest bırakamaz.

Yani tüm oyunlarda Ultra ayarlarda güzel FPS vereceği kesin ama OC yapamazsınız.

Açıkcası oynayabilir fakat overclock yapılmayacak bir işlemci için 600 TL civarı bir soğutucu ve bu sistemi emanet edeceğiniz iyi sayılmayan bir PSU seçimi yanlış bana göre. Bundan dolayı bana göre işlemci seçimi boşa seçim gibi gelir. Bu yüzden zararın neresinden dönülse kâr olur bunun için yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Kısacası verdiğiniz paranın karşılığı kesinlikle bu sistem değil. Evet oyunları oynatır ultra da ama daha iyisini almak varken yani anladınız.

Arkadaşlar bir arkadaş demişki 80+ yı ararınca everest markasını göremedim ve olumsuz yorumlar yapılmış eyv geçmişte gerçekten çok kötü ürünleri vardı fakat şu an bakın mekanik klavyeye kadar satıyorlar .

Gelelim psu'ya everest kendi sitesinde ve rampage olarak oluşturduğu sitede sama firmasının üsretimi psular olduğunu belirtmiş ekte sama firmasının aldığı bir ton sertifikayı ve etx-750-1'in gold sertifikalı bir ürün olduğunu yurtdışındaki kalite anlamında yapılan testlerde yüksek puanlar almış ürünleri olduğunu ve firmanın doğu oldukça popüler olduğu yazılarınıda görebilirsiniz. hatta 1 sitede incelenen psu'nun sınıfının en iyisi olarak seçmiş görebilrsiniz. Ve kendi adıyla aynı tasarım üründen bir örnek görebilirsiniz .

Aliexpress.com: Good quality products co., LTD üzerinde Güvenilir computer case desktop computer case tedarikçilerden Oem altın madalya 750 w modülü 80 artı masaüstü bilgisayar kasası güç kaynağı Satın Alın

Sama Forza Titanium 800 W Review

Ecova Plug Load Solutions

Sama Forza 800W Titanium Review

SAMA Titanium 800W Reviewed: Best Titanium PSU You Can Buy | EXPREVIEW

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı