RX 480 sistem toplama

Sonuçta Ryzen 5'in Rakibi İntel 5 hocam rahat olun.

Bu sözünüzden sonra kim rahat olmaz efenim? Intel peki bir sinyal verdi mi hocam? Intel'de bir optimize yükseltmesi falan yapacak mı? Sessiz kalmaz bence bu konuda.

İmzamdaki sistemi toplayalı 1 hafta oldu. Ryzen bekleyebilirdim evet ama şuan gayet memnunum

İmzamdaki sistemi toplayalı 1 hafta oldu. Ryzen bekleyebilirdim evet ama şuan gayet memnunum

Sevindim hocam. Kendimi artık yanlız hissetmem bu konuda. Sosyal'de herkes ''Ryzen'' diye coşunca bir an, afallıyor insan.

Bu sözünüzden sonra kim rahat olmaz efenim? Intel peki bir sinyal verdi mi hocam? Intel'de bir optimize yükseltmesi falan yapacak mı? Sessiz kalmaz bence bu konuda.
Gerek benchmark/test sonuçlarını manipüle ederek insanların beklentisini düşürmek, gerek fiyatlarda düşüş politikası, gerek yeni işlemciler çıkarma çabası Intel'in ne kadar tutuştuğunun göstergesi.

@Neko Hocam aklıma temin şöyle bir fikir geldi. Ne kadar mantıklı ne kadar mantıksız bilmiyorum ama sizden fikir almak istedim. Elimde MSI RX480 8G GAMİNG X ve MSI H270 GAMİNG M3 var. Ben bu Anakart'ı satsam, (bu arada Anakart 2 haftalık) ve MSI B350M GAMİNG alsam, bir de yanına Ryzen 1600 çektik mi. Ohh miss. Sizce hocam?​

Ryzen şimdilik basit bir rakip olmadığını kanıtladı. İntel gibi bir marka yeni ürünlerinde geri kalmayacaktır. Taraf tutmuyorum sadece İntel'in de beklenen performansı verdiğini düşünüyorum. Ben şuan kendi sistemimden fazlasıyla memnunum emin olun

Sapına kadar haklısınız hocam. Diyorum ya bana göre çok hata yapmışım. Kendime kızıyorum. Biraz bekleyip R5 alsam on numara olacaktı.

Gönül rahatlığıyla alabilirsin Çoğu oyunu Ultra ayarlarda çalıştırır

Ryzen 5 1600x i7 7700 ü geçiyor performans olarak

Ekran kartını satıyor musun?

Hocam adam akilli okursaniz arkadas konuyu acarken elimde kasa,guc kaynagi ve harddisk var demis.Yani adam RAM,anakart,islemci ve ekran karti alacak.
O zaman fiyattan çıkarır çok zor bişey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…