RX 480 Sistemde Oyunlarda Görüntünün Gitme Sorunu

ByKemalDD

Hectopat
Yer
Merzifon/Amasya
Daha fazla  
Meslek
Öğrencilikde Prof.
  • Intel Kaby Lake Core i5 7500 3.4GHz
  • Asus ROG STRIX Amd Radeon RX 480 8GB
  • GSkill Aegis 8GB 2133MHz DDR4
  • MSI H110M PRO-VD
  • High Power ECO 500W Aktif PFC Yüksek Verimli Power Supply
  • Sandisk SSD Plus 120GB 530MB-400MB

Oyun açıldıktan kısa süre sonra ama oyunun kalitesini artırdıkça süre kısalıyor. Isınma ile alakası yok.Monitörüm Beko 22' 1680x1050 çözünürlükte bir monitör.PSU ya 6 to 8 pin kablo taktım ondan şüpheleniyorum açıkcası.

Oyun açıldıktan kısa süre ama oyunun kalitesini artırdıkça süre kısalıyor. Isınma ile alakası yok.Monitörüm Beko 22' 1680x1050 çözünürlükte bir monitör.PSU ya 6 to 8 pin kablo taktım ondan şüpheleniyorum açıkcası.
Ekran kartı fanları çalışıyor mu görüntü gittikten sonra? Sorun güç kaynağı veya ekran kartında.

Alalı 1 ay oldu ilk başlarda Dark PSU ile kullandım aşırı zorladığımda bilgisayar restart atıyordu high power PSU takınca da böyle bir sorun olmaya başladı.

Alalı 1 ay oldu ilk başlarda Dark PSU ile kullandım aşırı zorladığımda bilgisayar restart atıyordu high power PSU takınca da böyle bir sorun olmaya başladı.
Başka bir PSU ile sistemi deneyin. Peki görüntü gittikten sonra ekran kartı fanları çalışıyor mu?

Görüntü gidiyor derken, "No Signal" hatası mı alıyorsunuz. Yani kablo takılı değilmiş gibi. Bir de düzeltmek için bilgisayarı kapatıp açmanız mı gerekiyor?
Eğer öyleyse bende de benzer bir sorun vardı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı